Αρχικήsecurity6ο Συνέδριο e-Business & Social Media World: Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

6ο Συνέδριο e-Business & Social Media World: Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

 Social Media World Social Media World Social Media World

Το 6ο Συνέδριο e-Business & Social Media World (www.e-businessworld.gr ανοίγει φέτος τις πύλες του την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel με γενικό τίτλο «Grow your ebusiness: Unleash the Power of Social Data!».

Με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό να βρίσκεται πλέον στο λεξιλόγιο κάθε επιχείρησης η οποία θέλει να εξελιχθεί και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της και με τα Social Media να αποτελούν τη «φωνή» σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να «μιλήσουν» με το κοινό τους, το φετινό συνέδριο επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις προκειμένου να αναπτύξουν το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν απελευθερώνοντας τη δύναμη των Κοινωνικών Δικτύων.

Ομιλητές από τους τους κλάδους του eCommerce, των Social Media, της Διαφημιστικής αγοράς, των Logistics κ.α., συνθέτουν το παζλ της κεντρικής ολομέλειας, με ένα άκρως ενδιαφέρον θεματικό περιεχόμενο. Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της ολομέλειας, εδώ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μια εξειδικευμένη θεματική ενότητα, αφιερωμένη στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, η οποία θα αποπειραθεί να μεταδώσει στις επιχειρήσεις την ανάγκη να κατανοήσουν και να ενστερνιστούν τη νέα πραγματικότητα, ώστε να γίνουν κομμάτι μιας νέας γενιάς ελληνικών επιχειρήσεων που θα μπορεί να σταθεί όχι απλά σε εθνικό επίπεδο αλλά κυρίως στον διεθνή επιχειρηματικό ανταγωνισμό, πλεονεκτώντας σε στρατηγική σκέψη, εξειδικευμένα στελέχη και ολοκληρωμένη digital οργάνωση και παρουσία. Αναλυτικές πληροφορίες για την παράλληλη ενότητα με τίτλο: «Forward Thinking Zone: Digital Transformation», θα βρείτε εδώ.

Εξάλλου, κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά θεματικών workshops που καλύπτουν εξειδικευμένες πτυχές του Digital Marketing και του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Το αναλυτικό πρόγραμμα των workshops είναι διαθέσιμο εδώ.

Μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A, θα διοργανώσει για 8η φορά το eCommerce Networking Day, την εκδήλωση δικτύωσης για τα στελέχη και τους επαγγελματίες του eCommerce. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στην αίθουσα ATHENS VIEW του ξενοδοχείου Divani Caravel, και είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο e-Business & Social Media World, είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.ebusinessworld.gr.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS