ΑρχικήinetΒίντεο του iPhone 8 αποκαλύπτει τον σχεδιασμό των πάνελ

Βίντεο του iPhone 8 αποκαλύπτει τον σχεδιασμό των πάνελ

Ένα νέο βίντεο που έχει διαρρεύσει σήμερα φέρεται να δείχνει την πρόσοψη του επερχόμενου iPhone 8 που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Apple το Σεπτέμβριο πριν από την έναρξη των πωλήσεων τον Οκτώβριο.

iPhone 8

Το μπροστινό πάνελ επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε ήδη ακούσει για την συσκευή, επισημαίνοντας ότι η Apple εργάζεται πράγματι σε μια οθόνη χωρίς πλαίσιο με μια κορυφαία μπάρα αισθητήρα που θα στεγάσει τις μπροστινές κάμερες.

Και χρησιμοποιούμε τον πληθυντικό επειδή οι πιθανότητες είναι ότι θα υπάρξει κάτι περισσότερο από μια κάμερα, καθώς η Apple αναμένεται να ξεκινήσει το iPhone 8 με ίριδα και αναγνώριση προσώπου επίσης.

Εάν είναι νόμιμο, αυτό το μπροστινό πλαίσιο επιβεβαιώνει επίσης ότι το home button θα πάει στο επερχόμενο iPhone 8 της Apple, οπότε τώρα υπάρχουν λιγότερες επιλογές για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων: η Cupertino θα το εγκαταστήσει είτε κάτω από την οθόνη για εύκολο ξεκλείδωμα ένα πάτημα στην οθόνη ή στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με τυπικό τρόπο Android.

Οι πιθανότητες είναι ότι πρόκειται για την ενσωματωμένη έκδοση, καθώς όλο και περισσότερες πηγές φαίνεται να δείχνουν μια νέα προσέγγιση την οποία επίσης η Samsung φαίνεται να δουλεύει για τα μελλοντικά flagships της.

Αλλά ενώ η Apple είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τεχνολογίας για να ενσωματώσει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, η Samsung χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να την κάνει και οι τελευταίες εικασίες από αυτή την άποψη φαίνεται ότι δείχνουν μια νέα καθυστέρηση στις αρχές του 2018 για ένα τηλέφωνο της Samsung με αυτό το χαρακτηριστικό.

Μια τρίτη αλλά πολύ απίθανη πιθανή τοποθεσία για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι το κουμπί τροφοδοσίας, όπως έχουν υποδείξει ορισμένα patents, αν και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό να είναι πολύ μικρές.

Το νέο iPhone 8 αναμένεται να λανσαριστεί παράλληλα με δύο άλλα μοντέλα που ονομάζονται iPhone 7s και iPhone 7s Plus, και οι δύο εκ των οποίων έχουν αναβαθμισμένες εκδόσεις της τρέχουσας γενιάς και παρουσιάζουν πιο ανεπαίσθητες βελτιώσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS