ΑρχικήinetMicrosoft Surface Note μπορεί να διπλασιαστεί ως πλήρες tablet

Microsoft Surface Note μπορεί να διπλασιαστεί ως πλήρες tablet

Το Surface Phone μοιάζει περισσότερο με μέρος της φαντασίας μας και όχι με μια συσκευή που η Microsoft εργάζεται αυτήν την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι σκληροπυρηνικοί fan των Windows Phone δεν μπορούν να σταματήσουν να ονειρεύονται μια υπερ-ισχυρή συσκευή που μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πλατφόρμα.

Αυτή είναι η περίπτωση του Surface Note, μιας νέας ιδέας που οραματίζεται το Surface Phone με βάση τα υπάρχοντα patents και τις ιδέες που έχουν κάνει τους γύρους πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μεντεσέ και πτυσσόμενων οθονών που θα του επέτρεπαν να διπλασιαστεί ως tablet.Surface Note

Δημοσιευμένο στην Behance από τον Ryan Smalley, η ιδέα Surface Note αντιλαμβάνεται πώς ένα τυπικό smartphone μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον παράγοντα μορφής με νέες προσαρμόσιμες τεχνολογίες, επιτρέποντάς του να μετατραπεί σε tablet και notebook αν χρειαστεί.

Η ιδέα δανείζεται επίσης κάποιες ιδέες από συσκευές που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο ή αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα, αλλά έχουν ήδη διαρρεύσει, όπως συμβαίνει με το σύστημα κάθετης διπλής κάμερας που αναμένεται να κυκλοφορήσει ζωντανά στο iPhone 8 αυτό το φθινόπωρο.

Υπάρχει επίσης ένα νέο pen, το οποίο ο σχεδιαστής αποκαλεί Surface Note Pen, παρόλο που αμφιβάλλουμε ότι εάν ένα τέτοιο έργο θα πάρει ποτέ το πράσινο φως, μπορεί να ονομάζεται οτιδήποτε άλλο εκτός από το Surface Pen, δεδομένης της προσπάθειας που κάνει η Microsoft στη συσκευή αυτή.

Αν αφήσουμε κατά μέρος ιδέες concept και ας στραφούμε στις πραγματικές πιθανότητες να δούμε μια τέτοια συσκευή στην παραγωγή, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτή η ακριβής συσκευή θα πάρει ποτέ το πράσινο φως, αν και υπάρχουν φήμες ότι η Microsoft εργάζεται ήδη σε ένα reboot της κινητής πλατφόρμας, με ένα νέο τηλέφωνο προγραμματισμένο επίσης.

Το Surface Phone έχει ήδη φημολογηθεί ότι είναι μια πραγματικά καινοτόμος συσκευή, με την ίδια τη Microsoft να προσπαθεί να ανακαλύψει το smartphone με αυτό το μοντέλο και πρόσφατα patents έχουν δείξει ότι η εταιρεία σκέφτεται πιο πολύ τη δημιουργία ενός νέου μορφοποιητικού βασισμένου στο τυπικό τηλέφωνο.

Τα στελέχη της εταιρείας έχουν προτείνει ότι εάν δημιουργηθεί ποτέ ένα νέο τηλέφωνο, θα μπορούσε να είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί σε αυτό το σημείο, με τον ίδιο τον CEO Satya Nadella να υπόσχεται ο ίδιος την τελική κινητή συσκευή.

Microsoft Surface Note

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS