ΑρχικήinetΑυτό το Microsoft Surface Phone έχει ότι δεν έχει το iPhone

Αυτό το Microsoft Surface Phone έχει ότι δεν έχει το iPhone

Η Microsoft λέγεται ότι εργάζεται για την επανεκκίνηση της πλατφόρμας κινητής τηλεφωνίας της και, εκτός από τις σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού, η εταιρεία θα μπορούσε επίσης να λανσάρει μια νέα συσκευή, η οποία όλοι αναμένουν να είναι το πολυαναμενόμενο Surface Phone.

microsoft

Και ενώ η Microsoft προσπαθεί να αποφύγει την απόρριψη οποιoνδήποτε συμβουλών σχετικά με το Surface Phone, οι ειδικευμένοι σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο δημιουργούν concepts που φαντάζονται πως θα μοιάζει η νέα συσκευή, βασισμένη κυρίως στις υπάρχουσες κερδοσκοπικές και πατέντες που εντοπίστηκαν τους τελευταίους μήνες.

Αυτή είναι η περίπτωση του Surface Phone concept που δημοσιεύτηκε στο Behance από τον Ian James Recto και ο οποίος προβλέπει ένα Surface Phone με κάμερα 20-megapixel και ένα προσαρμόσιμο κουμπί στην πλάτη που χρησιμοποιεί το λογότυπο της Microsoft.

Ενώ με την πρώτη ματιά είναι αρκετά σαφές ότι αυτό το Surface Phone χρειάζεται ακόμα κάποιες βελτιώσεις, είναι πιο ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το concept φαντάζει χαρακτηριστικά που φαίνεται να πηγαίνουν σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση σε σύγκριση με τα υπάρχοντα flagships, όπως συμβαίνει με το iPhone , για παράδειγμα.

Η ιδέα προβλέπει μια αφαιρούμενη μπαταρία, χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι από τους πλοηγούς δεν έχουν πλέον για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της αδιαβροχοποίησης, η οποία είναι δυνατή μόνο αν η συσκευή δεν διαθέτει αντικαταστάσιμο πίσω κάλυμμα.

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει επίσης μια υποδοχή ακουστικών, η οποία εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές χαρακτηριστικό παρά το γεγονός ότι η Apple την αφαιρεί στο iPhone 7, καθώς και μια γραφίδα, ένα αξεσουάρ που μόνο η Samsung φαίνεται να αγαπάει προς το παρόν.

Σε αυτό το σημείο, το Surface Phone εξακολουθεί να είναι ένα μη επιβεβαιωμένο έργο, αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι η Microsoft εργάζεται πράγματι σε κάτι μεγάλο πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αρκετοί CEOs της Microsoft υποσχέθηκαν την τελική κινητή συσκευή και με την επανεκκίνηση της πλατφόρμας κινητής τηλεφωνίας στις εργασίες, υπάρχει πλέον μια μεγαλύτερη πιθανότητα να δει κανείς ένα λανσάρισμα του Surface Phone επίσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS