ΑρχικήReviewsLG G6+: 128GB χώρο αποθήκευσης, Face Print και Low Power Consumption

LG G6+: 128GB χώρο αποθήκευσης, Face Print και Low Power Consumption

Η LG ανακοίνωσε πρόσφατα το G6+, μια αναβαθμισμένη έκδοση του αρχικού μοντέλου, G6 που συνοδεύεται από περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, νέα χρώματα και ασύρματη φόρτιση.G6+

Αρχικά, πρέπει να σημειώσουμε ότι στο νέο G6+ η LG δεν έχει αναβαθμίσει τη μνήμη RAM οπότε όπως και το αρχικό μοντέλο έτσι και το G6+ έρχεται με 4GB. Όταν όμως μιλάμε για τον χώρο αποθήκευσης η εταιρεία αποφάσισε να την διπλασιάσει από τα 64GB σε 128GB.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του νέο G6+ είναι η ασύρματη φόρτιση Qi, η οποία προσφέρεται αποκλειστικά στο συγκριμένο μοντέλο αλλά μόνο σε ορισμένες χώρες χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιες είναι αυτές.

Επίσης, το  LG G6+ έρχεται με premium ακουστικά από την B & O τα οποία χρησιμοποιούν το σύστημα Hi-Fi Quad DAC 32 bit για βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Τα ακουστικά προσφέρονται μαζί με το smartphone.

Θα έχετε την δυνατότητα να το αποκτήσετε σε πολλές παραλλαγές χρώματος όπως μαύρο, μπλε κι χρυσό που έχουν την ιδιότητα να μεταλλάσσονται ανάλογα τον φωτισμό.

H LG δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμολόγηση και διαθεσιμότητα του νέου G6 + αλλά θα το μάθουμε πολύ σύντομα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Η LG ανακοίνωσε επίσης ένα σύνολο νέων βελτιώσεων για το αρχικό G6 συμπεριλαμβανομένης και της ενημέρωσης για το  Face Print που επιτρέπει το ξεκλείδωμα της συσκευής με το σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Face Print: Το ξεκλείδωμα της οθόνης γίνεται μόλις αναγνωριστεί το πρόσωπο- συνήθως μέσα σε ένα δευτερόλεπτο- και η κάμερα ενεργοποιείται όταν το τηλέφωνο είναι ανυψωμένο στο πρόσωπο έτσι ώστε να μην υπάρχει άσκοπη εξάντληση της μπαταρίας.

Low Power Consumption: Ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί chip της Qualcomm και βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη με εφαρμογές τρίτων μειώνοντας την κατανάλωση της μπαταρίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS