ΑρχικήinetΗ OnePlus τρολλάρει την Apple για την αφαίρεση του βύσματος ακουστικών

Η OnePlus τρολλάρει την Apple για την αφαίρεση του βύσματος ακουστικών

Η απόφαση της Apple να αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών στο iPhone 7 έγινε με μικτές αντιδράσεις από τους πελάτες, αλλά όταν πρόκειται για συνεργάτες και αντιπάλους, πολλοί από αυτούς κοροϊδεύουν την Cupertino για να βγάλουν έναν από τους πιο δημοφιλείς συνδέσμους σε smartphones αυτές τις μέρες.Και αυτό ακριβώς έκανε το OnePlus πριν από λίγες ώρες, όταν εισήγαγε το OnePlus 5, το οποίο είναι η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της εταιρείας Android που τοποθετείται ως άμεσος αντίπαλος του iPhone.

oneplus

Ο σχεδιαστής του ΟnePlus, Diego Heinz διασκέδασε την Apple κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όχι μόνο με το να αστειεύεται ότι το OnePlus 5 ήταν πολύ κοντά στο λανσάρισμα ακουστικών χωρίς υποδοχή, αλλά επίσης αποκαλύπτοντας μια δημοσκόπηση όπου στο 88 τοις εκατό αρέσει ο audio connector.

“Στο κάτω μέρος θα δείτε ότι αποσυναρμολογήσαμε την υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Η κομψότητα του συνολικού σχεδιασμού ενισχύεται άμεσα. Και ποιος χρειάζεται μια υποδοχή ακουστικών ούτως ή άλλως; Γι ‘αυτό υπάρχει το Bluetooth, έτσι; Πλάκα κάνω, φυσικά το OnePlus 5 έχει υποδοχή ακουστικών “, δήλωσε ο Heinz κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Πιο ειρωνικό όμως είναι ότι παρόλο που το ΟnePlus διασκεδάζει την  Apple με το θέμα του βύσματος στην υποδοχή ακουστικών, το νέο ΟnePlus 5 μοιάζει πολύ με το iPhone 7.

Το πίσω μέρος του τηλεφώνου μοιάζει με ένα iPhone 7 και το ματ μαύρο χρώμα κάνει και τα δύο να μοιάζουν σαν αδελφός και αδελφή. Επιπλέον, η ΟnePlus αποφάσισε να εγκαταστήσει ένα μοντέλο διπλής κάμερας στο μοντέλο της, φέρνοντας και πάλι το ΟnePlus από την άποψη της εμφάνισης και των χαρακτηριστικών στο iPhone 7 Plus.

Παραμένει να δούμε αν η Apple δεν συμφωνεί με έναν από τους ανταγωνιστές της που πηγαίνει για ένα σχέδιο που είναι τόσο κοντά στο δικό του iPhone, αλλά εν τω μεταξύ, μοιάζει με το OnePlus 5 που πηγαίνει πάρα πολύ καλά στην αγορά. Ορισμένες από τις εκδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία πριν από λίγες ώρες έχουν ήδη εξαντληθεί και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι υπόλοιπες μονάδες να μην είναι διαθέσιμες τις επόμενες μέρες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS