ΑρχικήinetΗ ημερομηνία του Steam Summer Sale αποκαλύφθηκε από την PayPal

Η ημερομηνία του Steam Summer Sale αποκαλύφθηκε από την PayPal

Πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Steam Summer Sale έχουν διαρρεύσει από το PayPal UK σε πρόσφατο tweet και μοιάζει να έρχεται σε μερικές ημέρες.

steam

Οι PC gamers περιμένουν αυτές τις πωλήσεις κάθε χρόνο, και αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των μακρών καλοκαιρινών μηνών είναι ένα από τα μεγαλύτερα. Οι ημερομηνίες για αυτές τις εκπτώσεις δεν υποτίθεται ότι διαρρέουν, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που ένα Steam Summer Sale μας έπληξε από έκπληξη.

Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που αποκαλύφθηκε μια ημερομηνία που υποτίθεται ότι ήταν μυστική από έναν από τους συνεργάτες της Valve και μοιάζει με το ότι το PayPal ξεπερνά τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας κάποιες πληροφορίες στο Twitter.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο αυτές οι ημερομηνίες είναι μυστικές είναι πολύ απλός. Διάφορες προσφορές και προσφορές υπάρχουν πάντα στο Steam, αλλά οι πωλήσεις το καλοκαίρι φέρνουν συνήθως πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να αναβάλουν την πληρωμή για ένα παιχνίδι, όταν γνωρίζουν ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα να φτάσουν πολύ φθηνότερα μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Οι πληροφορίες σχετικά με το 2017 Summer Sale εμφανίστηκαν πριν από λίγες εβδομάδες όταν κάποιος  δημοσίευσε στο Redding ένα screenshot από μια σελίδα του προγραμματιστή για τις επικείμενες ημερομηνίες προώθησης. Είναι λογικό ότι οι προγραμματιστές ενημερώνονται πολύ νωρίτερα, και το καλοκαίρι είναι εδώ, έτσι δεν ήταν μια μεγάλη έκταση.

Οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με το Steam Summer Sale έχουν διαλυθεί με ένα tweet από την PayPal που ανακοίνωσε το δικό της promotion: πάρτε £ 5 ($ 6.3) από το PayPal όταν ξοδεύετε £ 20 ($ 25) στο Steam. Το tweet αποκαλύπτει επίσης ότι το Steam Summer sale ξεκινάει στις  22 Ιουνίου, στις 6 μμ BST (5 μ.μ. GMT).

Το μόνο άγνωστο τώρα είναι το format  που επέλεξε η Valve. Ήταν μια στιγμή από τότε που είχαμε κάτι νέο. Θα είναι πιθανότατα κάποιο είδος διαγωνισμού που απαιτεί καθημερινή ψηφοφορία, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS