ΑρχικήUpdatesΝέος Opera 46.0

Νέος Opera 46.0

Opera 46.0: Η Opera Software κυκλοφόρησε την Opera 46.0 σήμερα 22 Ιουνίου στο Σταθερό κανάλι. Η νέα έκδοση φέρεται να βελτιώνει τη σταθερότητα και γενικότερα την ποιότητα του δημοφιλούς browser.

Η Opera αναφέρει ότι η κυκλοφορία είναι το δεύτερο στάδιο του Reborn project (Opera 46.0), ένα έργο που βελτιώνει την εμφάνιση και την αίσθηση του προγράμματος περιήγησης.Opera 46.0

Οι χρήστες του Opera (στα Windows) μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης του προγράμματος περιήγησης για να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την ενημέρωση του Opera 46.0 ή να την κατεβάσουν απευθείας από την ιστοσελίδα της Opera.

Οι χρήστες του Linux θα πρέπει να περιμένουν να ανέβει στα αποθετήρια της διανομής τους.

Η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία μετά το Opera Reborn φέρνει μια νέα σειρά οπτικών βελτιώσεων, αλλά και βελτιώσεις ευχρηστίας και λειτουργικότητας.

Η σελίδα Speed Dial και η New Tab Page του προγράμματος περιήγησης Opera, έρχονται με πολλές βελτιώσεις.

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το σκοτεινό θέμα χωρίς wallpapers θα παρατηρήσουν ότι και η σελίδα του Speed ​​Dial είναι επίσης σκοτεινή. Η Opera Software συνεργάστηκε με καλλιτέχνες του κλάδου για να προσθέσει στο πρόγραμμα περιήγησης ένα νέο σύνολο ταπετσαριών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη.

Μπορείτε να τις επιλέξετε με ένα κλικ στο κουμπί προσαρμογής στη σελίδα Speed ​​Dial.

Ο Opera 46.0 χρησιμοποιεί το Chromium 59 στον πυρήνα του.

Δείτε όλες τις αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση

https://blogs.opera.com/desktop/changelog-for-46/

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS