ΑρχικήinetΜόνο το 2% των χρηστών θα μετέβαινε από Apple σε Windows!

Μόνο το 2% των χρηστών θα μετέβαινε από Apple σε Windows!

Παρόλο που τα Windows κυριαρχούν στην desktop αγορά, με μερίδιο αγοράς περίπου 90%, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.Windows

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τουλάχιστον το 21% των Windows χρηστών στις Ηνωμένες Πολιτείες θα στρέφονταν στα Mac της Apple εάν τους δινόταν η ευκαιρία. Γιατί όμως τόσοι πολλοί χρήστες προτιμούν τις συσκευές της Apple;

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι οι πελάτες της Apple είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις συσκευές τους κι μόνο το 2% δήλωσε ότι θα μεταπηδούσε στα Windows. Το 98% θα παρέμενε στην Apple και στην επόμενη αγορά υπολογιστή.

Το 21% των Windows laptop ιδιοκτητών θεωρεί τα Mac πολύ συναρπαστικά προϊόντα και το ποσοστό αυξάνεται στο 25% όταν πρόκειται για επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι συγκεκριμένοι χρήστες σκοπεύουν να στραφούν σε ένα Mac υπολογιστή μέσα στους επόμενους μήνες, αν και η μετάβαση εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων συμπεριλαμβανομένου και του προϋπολογισμού.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι χρήστες που επιθυμούν να στραφούν στα Mac έχουν μέσο εισόδημα 150.000 δολάρια επομένως μιλάμε για ανθρώπους με υψηλό εισόδημα. Από την άλλη πλευρά, όσοι έχουν χαμηλότερο εισόδημα (20.000 και κάτω) δήλωσαν ότι θα μετέβαιναν πράγματι σε Mac αλλά η πιθανότητα να συμβεί είναι πολύ μικρή λόγω του υψηλού κόστους των Apple συσκευών.

Το πιο ανησυχητικό για την Microsoft είναι ότι οι νέοι ερωτηθέντες και τα άτομα με χαμηλότερα εισοδήματα θέλουν να μεταβούν σε Mac συσκευή και μάλιστα αν στο μέλλον αυξηθεί το εισόδημα τους θα το πράξουν ευχαρίστως.

Πληροφοριακά, η Microsoft και η Apple οδεύουν παράλληλα στην αγορά premium συσκευών καθώς η Microsoft έχει δημιουργήσει εξαιρετικές συσκευές όπως η Surface Studio σειρά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS