ΑρχικήinetΗ υπηρεσία Apple iCloud Backup είναι εκτός λειτουργίας

Η υπηρεσία Apple iCloud Backup είναι εκτός λειτουργίας

Η υπηρεσία iCloud Backup της Apple βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός λειτουργίας, με προβλήματα που εντοπίστηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου 24 ώρες, αλλά επεκτάθηκαν σε χρήστες σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ώρες.

iCloud

Λίγα είναι γνωστά σε αυτό το σημείο σχετικά με τις αιτίες της διακοπής λειτουργίας, αλλά η ίδια η Apple επιβεβαίωσε τα προβλήματα στη σελίδα κατάστασης συστήματος, λέγοντας ότι τα προγράμματα iCloud Backup ξεκίνησαν για πρώτη φορά στις 27 Ιουνίου, με ελάχιστους μόνο χρήστες που επηρεάστηκαν αρχικά.

Φυσικά, η Apple υποβαθμίζει αυτή τη στιγμή τη διακοπή, λέγοντας ότι “λιγότερο από το 1% των χρηστών επηρεάζονται”, αλλά αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα μεγάλο πρόβλημα για τους πελάτες που ήθελαν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας iCloud και να δημιουργήσουν νέες συσκευές χρησιμοποιώντας τα αντίγραφα ασφαλείας τους.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η υπηρεσία iClοud Backup της Apple είναι “κάτω” λόγω μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη ότι συμβαίνει αυτό, με την Apple να παραμένει εντελώς σφιχτή σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι “οι χρήστες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να επαναφέρουν ένα αντίγραφο ασφαλείας iClοud”, και αυτό είναι κυρίως απογοητευτικό όταν πρόκειται για τη δημιουργία νέων συσκευών. Οι πελάτες της Apple που αγοράζουν καινούργια iPhones δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα iClouds για να μεταφέρουν δεδομένα από τη μία συσκευή στην άλλη και ο εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης σε αυτή την περίπτωση είναι να μεταβούν σε iTunes αντίγραφα ασφαλείας που αποθηκεύονται τοπικά για τη μετεγκατάσταση δεδομένων.

Θα παρακολουθούμε το πώς η Apple αντιμετωπίζει το πρόβλημα τις επόμενες ώρες, αλλά προς το παρόν η στροφή προς το iTunes για αντίγραφα ασφαλείας και αποκατάσταση φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά επειδή η αντιμετώπιση της διακοπής φαίνεται να παίρνει περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο .

Όλες οι άλλες υπηρεσίες φαίνεται να λειτουργούν σωστά, σύμφωνα με τη σελίδα κατάστασης συστήματος της Apple και οι υπόλοιπες υπηρεσίες iCloud λειτουργούν επίσης, συμπεριλαμβανομένων των iCloud Mail, iCloud λογαριασμών και σύνδεσης και των αναβαθμίσεων αποθήκευσης iCloud. Αυτό είναι πιθανότατα ένα ζήτημα διακομιστή και μια λύση θα πρέπει να είναι μόνο μερικές ώρες μακριά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS