ΑρχικήbusinessAccenture: Ποντάρει τα πάντα στα Windows 10. Γιατί;

Accenture: Ποντάρει τα πάντα στα Windows 10. Γιατί;

Accenture: Η εταιρεία που στήριξε τη Microsoft στο έπος LiMux, διεξάγοντας έρευνα με τις γερμανικές αρχές και τελικά τους έπεισε να εγκαταλείψουν τα Linux και να στραφούν στα Windows. Είναι επίσης η εταιρεία που ποντάρει τα πάντα στην Microsoft και τώρα ετοιμάζει την μετάβαση στα Windows 10 για τουλάχιστον 400.000 υπολογιστές.Accenture

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της, η Microsoft αποκάλυψε ότι  η Accenture σκοπεύει να ολοκληρώσει την αναβάθμιση σε Windows 10 για όλους τους υπολογιστές της έως το 2018, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Accenture θέλησε αρχικά να προσδιορίσει εάν όλες οι επιχειρησιακές της εφαρμογές είναι συμβατές με τα νέα OS και μόλις ολοκληρωθεί η επικύρωση θα ξεκινήσει η ενημέρωση.

Αρχικά αναβαθμίστηκαν όλοι οι νέοι υπολογιστές με τα Windows 10 ενώ προσφέρθηκε και η δυνατότητα χειροκίνητης αναβάθμισης για αρχάριους χρήστες. Η δεύτερη ενημέρωση ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016 και αφορούσε υπάρχοντες υπολογιστές με Windows 7 ενώ αυτή τη φορά οι υπάλληλοι χρησιμοποίησαν εργαλείο άμεσης αναβάθμισης μέσω της διαδικασίας που χρησιμοποιεί το OneDrive για την διαμονή αρχείων για την εκτέλεση μιας αναβάθμισης των Windows 10.

H Accenture δεν στοιχηματίζει μόνο στα Windows 10 αλλά και σε άλλες λύσεις που προσφέρονται από την Microsoft. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο OneDrive λογαριασμό με αποθηκευμένα πάνω από 6 petabites στο cloud.

Να σημειώσουμε ότι τα Windows 10 ανεβαίνουν κατακόρυφα και μια συνεργασία όπως εκείνη της Accenture σίγουρα βοηθάει την Microsoft να πετύχει τον στόχο της- εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι το τέλος του FY2014. Προς το παρόν, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία τα Windows 10 λειτουργούν σε  500.000 υπολογιστές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS