ΑρχικήinetiPhone 8: η πιο αξιόπιστη φήμη και εικόνα

iPhone 8: η πιο αξιόπιστη φήμη και εικόνα

iPhone 8: Φήμες αναφέρουν ότι η Apple έχει σχέδια να αλλάξει δραματικά το iPhone 8. Έχουμε δημοσιεύσει αρκετές από αυτά, αλλά μέχρι σήμερα ήταν μόνο φήμες.

Σήμερα, έχουμε ακόμα περισσότερες φήμες, αλλά προέρχονται από δύο πολύ αξιόπιστες πηγές στη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας και όπως φαίνεται η καθεμία επιβεβαιώνει την άλλη.iphone 8

Ο πρώτος είναι ο Steve Hemmerstoffer ή @OnLeaks στο Twitter – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διαθέτει τον λεπτομερή σχεδιασμό για το iPhone της 10ης επετείου της Apple.

Σύμφωνα με τον Hemmerstoffer, οι πληροφορίες προέρχονται απευθείας από το εργοστάσιο που κατασκευάζει το επερχόμενο iPhone, και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν από τη CNC για να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο.

Τα αποτελέσματα είναι βασικά αυτά που περιμέναμε και έχουμε ακούσει ήδη: λεπτότερες στρογγυλές γωνίες, μια οθόνη 5,8 ιντσών με μια εξογκωμένη κάμερα στο πίσω μέρος. Το νέο μέγεθος οθόνης των 5,8 ιντσών, είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το iPhone 5 Plus 5.5 ιντσών. Αλλά το αποτύπωμα του, λόγω των μικρότερων bezels, είναι μικρότερο.

Τα υπερμεγέθη smartphones είναι σαφώς η τάση του 2017: τεράστιες νέες οθόνες σε πολύ λεπτά κινητά. Το iPhone 8 φαίνεται ότι θα τα ξεπεράσει όλα.

Μετά από πολλαπλές διαρροές, νέες πληροφορίες από τη Weibo (μέσω του Slashleaks) δείχνουν και πάλι πώς η Apple ετοιμάζεται να αλλάξει ριζικά το iPhone το 2017.

Εκείνο που χαροποιεί τους χρήστες του iPhone, είναι η αντικατάσταση του κεντρικού home button με ένα αόρατο αφής στο κάτω μέρος της οθόνης.

Σύμφωνα με μετρήσεις caliper της πρότυπης συσκευής, το 8 είναι στην πραγματικότητα μικρότερο σε σχέση με το 7 Plus.

Διαστάσεις:

  • iPhone 8 – 143.5 x 71 x 7.5 mm (5.65 x 2.79 x 0.29 in)
  • iPhone 7 – 138.3 x 67.1 x 7.1 mm (5.44 x 2.64 x 0.28 in)
  • iPhone 7 Plus – 158.2 x 77.9 x 7.3 mm (6.23 x 3.07 x 0.29 in)

Η κατασκευάστρια εταιρεία για θήκες Olixar επιβεβαίωσε τις παραπάνω διαστάσεις.

Έχοντας διαρρεύσει ήδη τις προδιαγραφές για το iPhone 7, το Galaxy Note 7 και το Galaxy S8, θα μπορούσα να στοιχηματίσω ότι η Olixar για άλλη μια φορά έχει δίκιο με τις διαστάσεις.

Πως θα μοιάζει το iPhone 8;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS