ΑρχικήinetVR gadget μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ζέστη, κρύο ακόμα και...

VR gadget μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ζέστη, κρύο ακόμα και πόνο

Υπάρχει τώρα ένα ακόμα στοιχείο που μπορείτε να προσθέσετε στην εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (VR)

VR

Μία start up επιχείρηση δημιούργησε μια συσκευή που έχει ως στόχο να “αυξήσει δραστικά” την εμπειρία VR σας – επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε στοιχεία όπως η ζέστη, το κρύο – και ακόμη και ο πόνος. Το ThermoReal, το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία TEGway – μία θυγατρική του Κορεάτικου Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας – είναι μια θερμοηλεκτρική συσκευή που μπορεί να αγγίξει θερμοκρασίες από 4 έως 40 ° C (39,2 έως 104 ° F), σύμφωνα με μια έκθεση του Engadget .

Η συσκευή μπορεί ακόμη και να παράγει ζέστη και κρύο σε διαφορετικές περιοχές την ίδια στιγμή, κάτι το οποίο τελικά, παρομοιάζει την αίσθηση του τσιμπήματος. Έτσι εάν κάνετε περιπλάνηση μέσα σε ένα μέρος όπου υπάρχει φωτιά, σε ένα παιχνίδι VR, θα αισθανθείτε τη θερμότητα να συσσωρεύεται στο χέρι σας.

Ή αν βουτήξετε σε μια παγωμένη λίμνη, αυτή η αίσθηση της ψυχρότητας θα αρχίσει να εξαπλώνεται στις παλάμες σας.

Αλλά πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό; Η εταιρεία χρησιμοποιεί ευέλικτες θερμοηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες μπορούν να μετατρέψουν τη θερμοκρασία του σώματος σε ηλεκτρική ενέργεια. Τα ηλεκτρικά ρεύματα μπορούν επίσης να λειτουργούν μέσω της συσκευής, η οποία μπορεί είτε να την ψύχει είτε να την θερμαίνει.

Η Tegway προσθέτει επίσης ότι έχει υποβάλει πολλές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε αυτές τις περιοχές.

Μπορεί να απέχουμε ακόμα από τη στιγμή που η τεχνολογία αυτή θα υιοθετηθεί από τους κατασκευαστές VR, αλλά θέλουμε σίγουρα να ζήσουμε τη ζέστη, το κρύο – αν και ίσως όχι τον πόνο – στα μελλοντικά μας VR παιχνίδια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS