ΑρχικήinetΤο iPhone 8 θα έχει virtual home button

Το iPhone 8 θα έχει virtual home button

Ο αναλυτής της KGI  Ming-Chi Kuo, ο οποίος είναι πολύ καλός στο να εντοπίζει προβλέψεις και διαρροές σχετικά με ακυκλοφόρητα προϊόντα της Apple, λέει ότι η γκάμα του 2017 iPhone θα περιλαμβάνει όντως 3 διαφορετικά μοντέλα, ένα εκ των οποίων θα έρθει με μια οθόνη OLED.

iphone

Πρώτα απ ‘όλα, το iPhone OLED πρόκειται πιθανότατα για το iPhone 8 που έχουμε δει σε τόσες πολλές διαρροές και το οποίο αναμένεται να έρθει με ένα sensor bar στο πάνω μέρος της οθόνης. Ο Ming-Chi Kuo αναφέρει χαρακτηριστικά πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα έρθει με «full-screen design» και θα έχει τo υψηλότερo screen to body ratio, από οποιοδήποτε άλλο smartphone κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Το πιο απροσδόκητο, ωστόσο, είναι ότι αυτό το μοντέλο iPhone θα έρθει με ένα εικονικό home button ενσωματωμένο στην οθόνη, όμως χωρίς αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν θα ενσωματωθεί στην οθόνη, οπότε η Apple είτε σχεδιάζει να τον μετακινήσει κάπου άλλου ή να τον αφαιρέσει εντελώς.

Το  iPhone 8 αναμένεται να έρθει με λιγότερες επιλογές χρωμάτων σε σύγκριση με τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς, και υπάρχει μια καλή πιθανότητα η Apple να μείνει στο μαύρο. Αυτό θα κάνει την επάνω γραμμή του αισθητήρα λιγότερο αισθητή όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, χάρη σε ένα πλήρες μαύρο ταμπλό.

Σε ότι αφορά τα άλλα δύο μοντέλα, το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, αυτά θα φέρουν οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, και design παρόμοιο με τα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Τα μικρότερα iPhone 7s θα διαθέτουν 2GB μνήμης RAM, ενώ τα 7s Plus θα έχουν 3GB λόγω της αυξημένης επεξεργαστικής ισχύς που απαιτείται από το σύστημα διπλής κάμερας.

Είναι πολύ πιθανό τα storages των νέων iPhones να έχουν μέγεθος 64GB και 256GB, αν και υπάρχει μια πιθανότητα η Apple να διαθέσει και μια μέση επιλογή της τάξης των 128GB.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, τα νέα iPhones θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο, αλλά το μοντέλο OLED είναι πιθανό να αντιμετωπίσει μια μικρή καθυστέρηση, με τις πωλήσεις να αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS