ΑρχικήinetHTC 10 εκρήγνυται και προκαλεί σοβαρά εγκαύματα

HTC 10 εκρήγνυται και προκαλεί σοβαρά εγκαύματα

Ένα νέο smartphone έπιασε φωτιά, αυτή τη φορά με σοβαρά τραύματα που υπέστη από τον ιδιοκτήτη ο οποίος κρατούσε το τηλέφωνο στο χέρι κατά τη στιγμή του συμβάντος.Η Nidhi Kapoor εξηγεί σε μια ανάρτηση στο Facebook ότι το HTC 10 εξερράγη ξαφνικά, χωρίς καν να συνδεθεί με έναν φορτιστή, προκαλώντας εγκαύματα στα δάχτυλα της και μια μόλυνση των ματιών, πιθανότατα εξαιτίας του καπνού ή τα μέρη του τηλεφώνου ή μπαταρία που ρίχτηκαν ύστερα από το χτύπημα.

Το τηλέφωνο αγοράστηκε τον Ιανουάριο, λέει ο ιδιοκτήτης, και δεν έδειξε σημάδια σωματικής βλάβης, η οποία φαίνεται να υποδεικνύει ότι η συσκευή όντως υπέφερε από υπερθέρμανση στη θήκη της μπαταρίας, κάτι το οποίο την έκανε τελικά να εκραγεί.

«Το  HTC 10 εξερράγη το οποίο έκαψε τα δάχτυλά μου και έδωσε μια μόλυνση στο μάτι. Το αγόρασα στις 17 Ιανουαρίου 2017. Πέρασε μια εβδομάδα και από τότε το HTC δεν μου έδωσε καμία απάντηση. Το μόνο που ζήτησαν είναι το email id και τον imei number τον οποίο έχω δώσει τόσες πολλές φορές» δήλωσε η γυναίκα.

«Δεν ήταν καν στην φόρτιση το τηλέφωνο όταν εξερράγη και ούτε καν σε κλήση. Δεν είμαι σε θέση να εργαστώ, ακόμη και να κάνω σωστά καθημερινές δραστηριότητες. Απαιτώ κάποιες απαντήσεις για το σκοπό αυτό. Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα αν το τηλέφωνο είχε εξερράγη σε οποιαδήποτε μεταφορά ή μεταφορικό μέσο και θα ήταν εύκολο για μένα να με αποκαλέσουν μέχρι και τρομοκράτη».

Ακόμη και αφού κατηγόρησε την HTC που δεν ήρθε σε επαφή για να ερευνήσει το περιστατικό, η εταιρεία όντως δημοσίευσε μια απάντηση στο μήνυμα της στο Facebook, απαιτώντας περισσότερες πληροφορίες μέσω DM.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες της συσκευής μετά το περιστατικό, αλλά η γυναίκα δημοσίευσε μια εικόνα με αυτό που ισχυρίζεται να είναι το δεμένο χέρι της, αν και αυτό δεν είναι προφανώς αρκετό για να επιβεβαιώσει ότι όλα προκλήθηκαν από το HTC smartphone που εξερράγη.

Η HTC φέρεται να διερευνά τη στιγμή που μιλάμε και είναι αρκετά σαφές ότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα, και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα γι ‘αυτό το σημείο σε ένα ευρύ ελάττωμα που επηρεάζει περισσότερο τα τηλέφωνα.

htc

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS