ΑρχικήinetΤο iPhone 8 θα διαθέτει την ProMotion τεχνολογία του iPad Pro!

Το iPhone 8 θα διαθέτει την ProMotion τεχνολογία του iPad Pro!

ProMotion: H κυκλοφορία του iPhone φαίνεται να είναι το βασικό μέλημα της Apple καθώς η εταιρεία στοιχηματίζει πολλά στην OLED οθόνη που αναμένεται να παρουσιαστεί με την συσκευή.ProMotion

Εκτός όμως από τους ενσωματωμένους αισθητήρες, τα στενά πλαίσια και την καλύτερη απόδοση οθόνης- σώματος, η νέα οθόνη θα δανειστεί επίσης την τεχνολογία ProMotion που χρησιμοποιεί η Apple στο iPad Pro.

Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη του iPhone 8 θα υποστηρίζει ψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης μειώνοντας έτσι την θαμπάδα κινήσεων σε διάφορες περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένης της κύλισης.

Ένας δεύτερος λόγος που η εταιρεία χρησιμοποιεί την νέα οθόνη είναι λόγω του στοιχήματος της εταιρείας πάνω στη τεχνητή νοημοσύνη. Το νέα smartphone θα διαθέτει ένα ειδικό τσιπ το οποίο θα συνεισφέρει στην υλοποίηση διαφόρων εργασιών  Το τσιπ ονομάζεται Apple Neural Engine και θα ενεργοποιείται μαζί με την  ProMotion οθόνη.

Το iPad Pro κυκλοφόρησε με μια οθόνη 10,5 ιντσών και δυνατότητα ανανέωσης 120 Hz οπότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα η Apple να στοχεύει σε ίδιες προδιαγραφές και για την οθόνη του iPhone 8.

Από την άλλη πλευρά όμως, μην ξεχνάμε ότι η Apple αντιμετωπίσει ορισμένες δυσκολίες με την παραγωγή των OLED οθονών καθώς η Samsung, ο μοναδικός προμηθευτής της, δεν μπορεί να παράγει αρκετά πάνελ μέχρι τον Σεπτέμβριο που το iPhone 8 θα κάνει το ντεμπούτο του.

Επομένως, η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει το νέο της smartphone στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου αλλά οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες με πιθανότερες εκδοχές τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Επειδή η Apple προσπαθεί να διασφαλίσει την ομαλή παραγωγή OLED οθονών για τα επόμενα μοντέλα της θα συνεργαστεί και με την LG σε ένα εργοστάσιο που αποκλειστικά θα παράγει οθόνες για τα νέα iPhones.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS