ΑρχικήinetGalaxy S8 mini: Για εσένα που προτιμάς τις μικρότερες συσκευές

Galaxy S8 mini: Για εσένα που προτιμάς τις μικρότερες συσκευές

H ιστοσελίδα iThome αναφέρει ορισμένες από τις προδιαγραφές του επερχόμενου Galaxy S8 Mini smartphone που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα κάποια στιγμή το τρέχον έτος.Galaxy S8 Mini

Οι ναυαρχίδες της Samsung, Galaxy S8 και Galaxy S8 +, καταγράφουν αμέτρητες πωλήσεις αλλά πολλοί είναι εκείνοι που τα θεωρούν αρκετά μεγάλα και καθόλου πρακτικά οπότε η εταιρεία οφείλει να κυκλοφορήσει μια πιο μικρή έκδοση.

Ήρθε τελικά η ώρα για το Samsung Galaxy S8 Mini, οι προδιαγραφές του οποίου έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας μια μικρότερη αλλά εξίσου ισχυρή οθόνη  5,3 ιντσών με συντηρητικό σχεδιασμό που θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι κρατάτε στο χέρι σας ένα κινητό τηλέφωνο 4,7 ιντσών.

Θα τροφοδοτείται από έναν Quad-Core Qualcomm Snapdragon 821 επεξεργαστή σε συνδυασμό με 4GB RAM και εσωτερική αποθήκευση 32GB. Η φωτογραφική μηχανή θα είναι 12 MP με f / 1,7, 26 mm και αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσεων που χρησιμοποιείται στο Samsung Galaxy S8 καθώς και μηχανισμό scanner locking ίριδας.

Το Samsung Galaxy S8 Mini αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στη Νότια Κορέα χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία.

Σε άλλα νέα, η Samsung επιβεβαίωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του ανακαινισμένου Galaxy Note 7 το οποίο η εταιρεία αποκαλεί “Fan Edition” ή απλώς FE.

Το Galaxy Note 7 FE είναι σχεδόν παρόμοιο εσωτερικά με το αρχικό μοντέλο, Galaxy Note 7, το οποίο η Samsung αναγκάστηκε να ανακαλέσει λόγω του σκανδάλου των φλεγόμενων συσκευών. Αυτή τη φορά, η έκδοση είναι πολύ πιο ασφαλείς με μια μπαταρία  3.200mAh ενισχυμένη με πολλαπλά σχέδια ασφαλείας. Θα διαθέτει και την εικονική βοηθό της Samsung, Bixby, που συναντάμε και στα Galaxy S8/S8+.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS