ΑρχικήinetΦορτίστε το κινητό σας ασύρματα οπουδήποτε με το Mergic

Φορτίστε το κινητό σας ασύρματα οπουδήποτε με το Mergic

Η εταιρεία Kelvin SO, σχεδίασε και δημιούργησε ένα νέο μίνι gadget ασύρματης φόρτισης, που ονομάζεται Mergic, το οποίο παρέχει στους χρήστες τη λεπτότερη ασύρματη θήκη φόρτισης στον κόσμο, με πάχος μόλις 2,6 mm.

Mergic

Μεταβείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Mergic και τα χαρακτηριστικά του. Η βάση ασύρματης φόρτισης, είναι διαθέσιμη για υποστήριξη μέσω του Kickstarter, με την κυκλοφορία του να αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017.

Το Mergic αποτελεί μια ολοκαίνουργια επιλογή φόρτισης, για όλα τα smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά. Έρχεται με τη μικρότερη ασύρματη βάση φόρτισης στον κόσμο και έναν μοναδικά σχεδιασμένο ασύρματο δέκτη. Η βάση έχει πάχος μόλις 2,6 mm, ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο το χρειαστείτε. Μπορεί επίσης να μετατρέψει εύκολα όλα τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας σε έναν ασύρματο σταθμό φόρτισης ο οποίος θα κάνει τη φόρτιση των smartphone σας πιο εύκολη από ποτέ.

Η φόρτιση είναι μια καθημερινή πρόκληση για όλους τους χρήστες κινητών. Οι περισσότεροι από εμάς θα φορτίσουμε το τηλέφωνό μας με καλώδιο, ανεξάρτητα από το αν βρισκόμαστε στο γραφείο, στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό σας. Το χάος των καλωδίων είναι παντού και το Mergic θα είναι η λύση του προβλήματός σας.

Ο σχεδιασμός του Mergic, έχει σαν στόχο να κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη από ποτέ. Όλες οι υπόλοιπες ασύρματες βάσεις φόρτισης στην αγορά είναι ανεξάρτητα αξεσουάρ, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα υπάρχοντα αξεσουάρ σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνο το περίβλημα του κινητού σας με μία νέα βάση φόρτισης εάν θέλετε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ασύρματα. Αυτό δεν είναι πολύ πρακτικό, οπότε το Mergic σχεδιάστηκε με ένα τμήμα φόρτισης μόνο 55 * 55 * 2.6 χιλιοστά σε μέγεθος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο gadget ασύρματης φόρτισης, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Kickstarter για λεπτομέρειες, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS