ΑρχικήinetAnonymous Greece: Διαρροή δεδομένων Τούρκων κυβερνητικών

Anonymous Greece: Διαρροή δεδομένων Τούρκων κυβερνητικών

Οι Έλληνες Anonymous φέρεται να συνεχίζουν τις επιθέσεις τους σε Τούρκικες ιστοσελίδες και υποδομές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στο SecNews.gr, μετά από μαζικό σκανάρισμα που πραγματοποίησαν οι Έλληνες hackers στο domain.gov.tr, εντόπισαν και στοχοποίησαν αρκετές ευπαθείς κυβερνητικές ιστοσελίδες.

Το τελευταίο χτύπημα των Ελλήνων hackers, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο faba.gov.tr, το Διοικητικό Συμβούλιο Συντονισμού Ποιότητας της Επαρχίας Σμύρνης (izkalite.gov.tr) αλλά και ένα κυβερνητικό ειδησιογραφικό site στο domain cankiridh.gov.tr.

Η πρώτη σελίδα αν και είναι κάτω από το domain .gov.tr δεν φαίνεται να ανήκει σε κάποιο Υπουργείο, και σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει είναι από το FABA 2014, ένα Διεθνές Συμπόσιο Αλιείας και Θαλάσσιων Επιστημών” που διοργανώνεται από το Κεντρικό Ινστιτούτο Αλιείας (CFRI).

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα δεδομένα που διέρρευσαν: (Όλες οι εικόνες είναι αλλοιωμένες για ευνόητους λόγους)

Anonymous Greece: Διαρροή δεδομένων

 

Επιχείρηση #OpShutDownTurkey – Η αρχή

Με βίντεο που δημοσίευσαν οι Έλληνες Anonymous στο YouTube, σήμαναν την έναρξη της επιχείρησης #OpShutDownTurkey, ξεκινώντας μια σειρά συντονισμένων επιθέσεων έναντι τουρκικών ιστότοπων. Όπως αναφέρουν πρόκειται για μια μορφή διαμαρτυρίας έναντι επιθέσεων που πραγματοποίησαν Τούρκοι hackers κατά της Ελλάδας.

Οι Έλληνες Anonymous έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην ομάδα Aslan Neferler Tim, ένα ακόμη hacking group που επιτέθηκε στη χώρα μας, προκαλώντας έναν άτυπο κυβερνοπόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

To group Aslan Neferler Tim ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε έναντι της ιστοσελίδας Primeminister.gr δημοσιεύοντας σχετικά screenshots στο Twitter.

Οι Έλληνες Anonymous ζητούν από τους Τούρκους hackers να σταματήσουν τις επιθέσεις, αναφέροντας ότι έχουν στα χέρια τους ακόμη περισσότερες κυβερνητικές βάσεις δεδομένων. Όπως ακόμη αναφέρουν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πρόσβαση και σε τουρκικές κάμερες, έχοντας ήδη δημοσιεύσει ένα demo video ως απόδειξη των ενεργειών τους.

Παραμείνετε συντονισμένοι στο Secnews.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS