ΑρχικήinetΗ Microsoft προσφέρει $533 έκπτωση στα Windows 10 laptop

Η Microsoft προσφέρει $533 έκπτωση στα Windows 10 laptop

Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο Windows 10 φορητού υπολογιστή, δεν θα πρέπει να εξετάσουμε περαιτέρω το Microsoft Store, αφού ο γίγαντας του λογισμικού προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις για τη σειρά Surface Book.

microsoft

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο Surface Book μοντέλο τώρα κοστίζει όχι λιγότερο από $ 533 λιγότερο αν συμφωνείτε να αγοράσετε μια ανακαινισμένη μονάδα. Αυτή η διαμόρφωση έρχεται με ένα τσιπ Intel Core i7, 16 GB RAM, μια ειδική κάρτα γραφικών, και 512 GB αποθήκευσης. Η αρχική τιμή ήταν $ 2.299, γι ‘αυτό τώρα κοστίζει μόλις $ 1.766.

Η πιο προσιτή διάταξη, η οποία περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή Intel Core i5 επεξεργαστών και 128 GB αποθήκευσης, είναι διαθέσιμη για  $ 883, μια μείωση της τιμής του δεν είναι λιγότερο από $ 266 από την αρχική τιμή των $ 1.149.

Και τώρα το πιο σημαντικό ερώτημα: είναι ασφαλές να αγοράσει ένα ανακαινισμένο συσκευή από τη Microsoft; Ο γίγαντας του λογισμικού ορκίζεται ότι είναι, αφού κάθε συσκευή που προ-ανήκε κάπου έχει υποστεί αρκετές δοκιμές, έτσι ώστε να είναι πλήρως λειτουργική χωρίς καθόλου σφάλματα. Η Microsoft εξηγεί:

«Οι πιστοποιημένα ανακαινισμένες συσκευές Surface της Microsoft είναι pre-owned προϊόντα της Microsoft που υποβάλλονται σε αυστηρή διαδικασία ανακαίνισης πριν προσφερθούν για πώληση. Τα ανακαινισμένα προϊόντα Surface είναι καθαρά και πλήρως λειτουργικά. Θα πρέπει να περιμένετε ένα πλήρως λειτουργικό προϊόν με πλήρη υλικά στο κουτί με έκπτωση. Έχετε την βεβαιότητα μας ότι οποιαδήποτε εξαρτήματα που αντικαταστάθηκαν αποτελούν γνήσια εξαρτήματα του Surface και η νέα συσκευή σας πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας μας.»

Σε ό, τι αφορά την ίδια τη συσκευή, όπως έχουμε εξηγηθεί στο Surface Book 2017 review μας, το λεγόμενο απόλυτο laptop εξακολουθεί να είναι αρκετά ισχυρό, ακόμη κι αν λανσαρίστηκε περισσότερο από ενάμιση χρόνο πριν.

Το Surface Laptop έρχεται με το κορυφαίο hardware που μπορεί να τρέξει τα Windows 10 άψογα, ενώ οι κορυφαίες συνθέσεις περιλαμβάνουν ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά που το καθιστούν απλά τέλειο για παιχνίδια ή άλλες προηγμένες λειτουργίες όπως η επεξεργασία βίντεο.

Ακόμη κι αν ένας διάδοχος του Surface Book δεν έχει ακόμη λανσαριστεί, η Microsoft είχε κυκλοφορήσει ένα πρότυπο φορητό υπολογιστή που ονομάζεται Surface Laptop που έρχεται επίσης με ισχυρό hardware, αλλά χωρίς ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS