ΑρχικήinetGalaxy Note 8: Τι ισχύει για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων;

Galaxy Note 8: Τι ισχύει για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων;

Νέες πληροφορίες κυκλοφόρησαν πρόσφατα σχετικά με το νέο Samsung Galaxy Note 8 επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η συσκευή θα εγκαινιάσει την εγκατάσταση διπλής κάμερας και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.Galaxy Note 8

Το Galaxy Note 8 φαίνεται να μοιάζει αρκετά με το Galaxy S8 Plus με μόνη διαφορά την ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 6,3 ιντσών αλλά με κοινές διατάσεις 18,5: 9.

Στο μπροστινό μέρος δεν θα συναντήσουμε home button αλλά ούτε και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη. Η Samsung διατηρεί τη διαμόρφωση που είχε επιλέξει για την S8 σειρά, τοποθετώντας τον αισθητήρα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Απ’ ότι φαίνεται η τεχνολογία ενσωμάτωσης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη δεν είναι ακόμα έτοιμη. Αντιθέτως η θέση του ακριβώς δίπλα στην κάμερα θα συνεχίσει να αποτελεί πρόβλημα κάθε φορά που θα αφήνουμε λεκέδες πάνω της από τα δάκτυλα μας.

Η θέση του αισθητήρα θα μετακινηθεί ελαφρώς προς την άκρη του τηλεφώνου, γεγονός που υποτίθεται ότι θα διευκολύνει την χρήση.

Υπάρχει επίσης και μια διαμόρφωση διπλής κάμερας παρόμοια με εκείνη του iPhone 7 Plus με την κάμερα να αποτελεί την έδρα του νέου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και του φλάς.

Το Note 8 έρχεται και με S Pen αλλά αυτό που αποτελεί έκπληξη είναι ότι στα χαρακτηριστικά δεν συμπεριλαμβάνεται η Bixby. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα μέχρι στιγμής θεωρούταν σίγουρο ότι η νέα συσκευή θα περιείχε και ένα Bixby button. Η νέα αναφορά έρχεται να μας βάλει σε σκέψεις λοιπόν…

Ολοκληρώνοντας, το νέο Note 8 θα διαθέτει  6GB μνήμη RAM, Snapdragon 835 ή Exynos 8895 επεξεργαστή και μια σειρά από νέες βελτιώσεις που θα αποκαλυφθούν  με την παρουσίαση της συσκευής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS