ΑρχικήinetΟι χρήστες iPhone μισούν τον νέο σχεδιασμό του Skype

Οι χρήστες iPhone μισούν τον νέο σχεδιασμό του Skype

Η Microsoft έχει ανανεώσει πρόσφατα το Skype, καθώς προσπαθεί να μετατρέψει την πλατφόρμα VoIP του σε μια πλήρως εξοπλισμένη λύση άμεσων μηνυμάτων, αλλά φαίνεται πως δεν είναι όλοι οι χρήστες του iPhone μεγάλοι φαν του νέου σχεδιασμού και των ενημερωμένων χαρακτηριστικών.

skype

Τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο App Store δείχνουν ότι οι χρήστες της Apple είναι πραγματικά πολύ απογοητευμένοι με το νέο σχεδιασμό του Skype, με κάποιους που περιγράφει την εφαρμογή ως «το χειρότερο Skype που υπήρξε ποτέ.»

Είναι αυτονόητο ότι πολλοί άνθρωποι κατηγόρησαν την Microsoft για αυτό το σχέδιο, επικρίνοντας την εταιρεία για την καταστροφή της εμπειρίας στο Skype και ζητώντας «την Apple και Linux να σας διώξει από την αγορά».

Άλλοι χρήστες πιστεύουν ότι η Microsoft καταστρέφει εντελώς το Skype, επισημαίνοντας ότι από τότε που αγόρασε την εταιρεία, οι ενημερώσεις το μόνο που έχουν κάνει είναι να χαλάσουν τα πάντα.

«Το νέο design είναι απαίσιο. Χρησιμοποιώ το Skype για δέκα χρόνια, επειδή είχε μια απλή διάταξη και ήταν εύκολο στη χρήση και σταθερή λειτουργία. Αυτό το νέο σχέδιο έχει λειτουργίες που είναι εντελώς άχρηστες και έχασε πολλά χαρακτηριστικά που είχα χρησιμοποιήσει (κατάσταση: ΑΟΡΑΤΗ για παράδειγμα, είναι εύκολο να δει partnerlist). Το Skype πήρε την κατηφόρα, όταν αγοράστηκε από τη Microsoft και τώρα φαίνεται να έχει χτυπήσει πάτο. Ένα αστέρι είναι πάρα πολύ.» λέει ένας χρήστης.

Σε αυτό το σημείο, η αξιολόγηση της τρέχουσας έκδοσης του Skype είναι ένα αστέρι και ένα μισό, ενώ η αξιολόγηση όλες οι εκδόσεις είναι προς το παρόν σε τέσσερα αστέρια. Αυτό δείχνει πόσο απογοητευμένοι χρήστες με το νέο σχεδιασμό του Skype της Microsoft, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία ελπίζει, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Παρόμοια κριτική δημοσιεύτηκε επίσης στο Google Play Store, με τους χρήστες  του Android να διαμαρτύρονται για κάποια χαρακτηριστικά που δεν φαίνεται να λειτουργούν σωστά μετά την νέα ενημέρωση.

«Η νέα ενημερωμένη έκδοση είναι φρικτή, χρειάζεται μια σοβαρή αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Επίσης θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να πάει πίσω στον τρόπο που ήταν εύκολος στην χρήση και ένας πολύ καλός τρόπος επικοινωνίας με φίλους από βίντεο ή κλήση αφού έχω τώρα απεγκαταστήσει την εφαρμογή, λόγω της νέας ενημέρωσης.» εξηγεί ένας χρήστης.

Η Microsoft είναι χωρίς αμφιβολία επίγνωση της κριτικής, αλλά μένει να δούμε αν υπάρχει ενημέρωση για να βελτιώσετε θα παρέχεται η εμπειρία του χρήστη σύντομα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS