ΑρχικήinetXiaomi: Ψεύτικα τα screenshots του MIUI 9, τον Aύγουστο η κυκλοφορία

Xiaomi: Ψεύτικα τα screenshots του MIUI 9, τον Aύγουστο η κυκλοφορία

Χθες είδαμε αρκετούς ιστότοπους να αναφέρουν ότι η Xiaomi αποκάλυψε στους χρήστες επερχόμενα στιγμιότυπα του MIUI 9 στο Weibo. Τα screenshots αυτά ήταν στην πραγματικότητα από την επίσημη σειρά γεωμετρικών θεμάτων της Xiaomi (Geometric Themes) και ο διευθυντής προϊόντων της εταιρείας ήθελε μόνο να συλλέξει το feedback και τις σκέψεις των χρηστών για το επερχόμενο design του MIUI 9.

Η Xiaomi έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται απλά για ένα screenshot από επερχόμενο theme του MIUI 9, και ότι σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με χαρακτηριστικά ή το design του MIUI 9.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει:

“Ο διευθυντής προϊόντος του MIUI μοιράστηκε πρόσφατα ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Weibo. Ο κύριος σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν σχόλια και feedback από τους χρήστες για τον επερχόμενο σχεδιασμό του MIUI 9. Αναφέρθηκε σαφώς ότι το συνημμένο screenshot αφορούσε ένα από τα themes που φτιάχτηκαν από την ομάδα του MIUI. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι τεχνολογίας ανέφεραν εσφαλμένα πως πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που διέρρευσε από το MIUI 9.”

Xiaomi MIUI
Το screenshot του σκανδάλου

Eπιπλέον, η Xiaοmi αποκάλυψε ότι η ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας είναι κοντά και ότι είναι πολύ πιθανό το νέο MIUI 9 να καταφθάσει πριν από τις 16 Αυγούστου του 2017. Εάν λοιπόν όλα πάνε καλά, μέσα στον επόμενο μήνα οι λάτρεις των Xiaomi θα μπορούν να απολαμβάνουν το ολοκαίνουριο λειτουργικό.

Αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα, το μόνο σίγουρο είναι πως το επερχόμενο λειτουργικό θα βασίζεται στο Android 7.0 και Android 7.1 Nougat.  Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές το MIUI 9 θα διαθέτει Split Screen και άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, ενώ βάσει δηλώσεων του διευθύνοντα συμβούλου της Xiaomi, “το MIUI9 θα είναι πιο “εύπλαστο” και πιο ισχυρό από τις προηγούμενες εκδόσεις”.

Έτσι λοιπόν αναμένουμε αρκετά νέα χαρακτηριστικά για την επερχόμενη έκδοση, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα. Λίγη υπομονή λοιπόν και μην παρασύρεστε από τις φήμες του διαδικτύου.

Προσθήκη: Μεταξύ των συσκευών της Xiaomi που θα λάβουν το νέο MIUI 9 είναι τα Xiaomi Mi 6, Mi Max 2, Mi 5, Mi Max, Redmi 4, Redmi 4X, Mi Mix, Mi Note 2, Mi 5s και Mi 5s Plus.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS