ΑρχικήinetSurface Pro: Παρουσιάζει σφάλμα απροειδοποίητης απενεργοποίησης

Surface Pro: Παρουσιάζει σφάλμα απροειδοποίητης απενεργοποίησης

Το Surface Pro της Microsoft και το iPad Pro της Apple βρίσκονται σε έναν συνεχή ανταγωνισμό. Τώρα που η Apple παρουσίασε την νέα έκδοση 10,5 ιντσών ο ανταγωνισμός γίνεται ακόμα πιο έντονος αν και απ’ ότι φαίνεται η Microsoft δεν αποτελεί σημαντικό αντίπαλο πλέον. Γιατί;Surface Pro

Το Surface Pro φαίνεται να εμφανίσει κάποια απροσδόκητα ζητήματα σε αρκετούς χρήστες οι οποίοι παραπονιούνται ότι η συσκευή τους απενεργοποιείται αυτόματα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο σφάλμα.

Παρά τα τόσα παράπονα των πελατών, δεν έχει βρεθεί ακόμα η αιτία του προβλήματος αλλά ούτε είναι διαθέσιμη κάποια επιδιόρθωση.

«Σε τυχαία χρονικά διαστήματα, η οθόνη σβήνει και η συσκευή απενεργοποιείται ενώ χρησιμοποιώ τον υπολογιστή. Όταν πατάω το power button εμφανίζεται το λογότυπο των Windows και στη συνέχεια η οθόνη σύνδεσης» εξηγεί ένας χρήστης.

Ένα υπάλληλος της Microsoft έχει ήδη αναγνωρίσει το πρόβλημα αλλά δήλωσε ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό των χρηστών φαίνεται να επηρεάζεται από το συγκεκριμένο σφάλμα. Πρόσθεσε επίσης ότι μια σχετική επιδιόρθωση είναι υπό κατασκευή χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορία του αλλά και την φύση του σφάλματος (σφάλμα λογισμικού ή υλικού;)

«Γνωρίζουμε ότι ένα μικρό ποσοστό των πελατών μας αντιμετωπίζει πρόβλημα με το νέο Surface Pro. Διερευνούμε ήδη την κατάσταση και σύντομα θα σας παρουσιάσουμε την ανάλογη επιδιόρθωση.» δήλωσε ο υπάλληλος της εταιρείας.

Στο μεταξύ, όλο και περισσότεροι πελάτες φαίνεται να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Surface Pro τους, ειδικά μετά την ασάφεια που επικρατεί σχετικά με την ημερομηνία παροχής επιδιόρθωσης. Πιθανότατα η Microsoft να διερευνά ακόμα την κατάσταση αλλά με το Patch Tuesday να συμβαίνει αύριο, η επίλυση του σφάλματος δεν πρόκειται να καθυστερήσει για πολύ ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS