ΑρχικήinetΓνωρίστε το εντυπωσιακό και ισχυρό LG Watch Sport

Γνωρίστε το εντυπωσιακό και ισχυρό LG Watch Sport

LG Watch Sport: Τα wearables είναι τα πιο διασκεδαστικά gadgets της εποχής και όλοι φαίνεται να δημιουργούν από ένα παρόλο που τα νέα προϊόντα είναι παρόμοια με τα ήδη υπάρχοντα στην αγορά.LG Watch Sport

Ακολουθώντας τα χνάρια της Apple και της Samsung, η LG εισέρχεται με την σειρά της στην wearable αγορά με το LG Watch Sport.

Το Watch Sport δεν είναι το πρώτο smartwatch της LG αλλά αποτελεί ένα από τα πρώτα smartwatches που διαθέτουν Android Wear 2. Έρχεται με LTE υποστήριξη και Android Pay και όλα αυτά στη προσιτή τιμή των 249 δολαρίων με 2ετή σύμβαση με την AT & T ή 349 δολάρια για την unlocked έκδοση.

Πάμε όμως να ρίξουμε μια ματιά στις βασικότερες προδιαγραφές του νέου smartwatch της LG.

Το LG Watch Sport έρχεται με οθόνη P-OLED 1,38 ιντσών με ανάλυση 480×480 pixel και 348 ppi και τροφοδοτείται από επεξεργαστή Quad-Core MSM8909 Quad-Core Qualcomm Snapdragon 1,1 GHz.

Διαθέτει 768 MB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 4 GB, αλλά μόνο 2 GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω του λειτουργικού συστήματος και των προεγκατεστημένων εφαρμογών.

Το smartwatch έρχεται με υποστήριξη Bluetooth 4.2 LE και Wi-Fi. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο έτσι ώστε να κουδουνίζει και να υποστηρίζει φωνητικές εντολές, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω του Google Assistant.

Όπως και τα περισσότερα smartwatches, το LG Watch Sport μπορεί να ανιχνεύει τη βαρομετρική πίεση, να παρακολουθεί τη δραστηριότητα σας χρησιμοποιώντας το γυροσκόπιο και το επιταχυνσιόμετρο και να παρακολουθεί την καρδιακή συχνότητα με έναν ειδικό αισθητήρα που τοποθετείται ακριβώς κάτω από τη θήκη.

Δεδομένου ότι έχει κατασκευαστεί με την βοήθεια της Google διαθέτει την εφαρμογή Google Fit την οποία μόλις γνωρίσετε δεν θα θέλετε να την εγκαταλείψετε. Χάρη στην εφαρμογή, το smartwatch μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα την δραστηριότητα και να προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

Το LG Watch Sport έρχεται και με υποστήριξη A-GPS. Η μονάδα GPS συνδέεται σε ένα δευτερόλεπτο, συγκριτικά με τα παλαιότερα smartwatches που χρειάζονταν τουλάχιστον μερικά λεπτά για να λάβουν σήμα και να κλειδώσουν τη σύνδεση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS