ΑρχικήinetΤο iPhone 8 θα κοστίζει 2 φορές περισσότερo από το καλύτερο Windows...

Το iPhone 8 θα κοστίζει 2 φορές περισσότερo από το καλύτερο Windows Phone

Το επερχόμενο iPhone 8 αναμένεται να είναι ένα ακριβό smartphone, με προηγούμενες αναφορές να δείχνουν ότι ακόμη και το βασικό μοντέλο θα μπορούσε να κοστίσει περισσότερα από $ 1.000.

iphone

Και τώρα οι πληροφορίες που παρέχονται από τον παρατηρητή της Apple, John Gruber, μας δείχνουν πόσο θα μπορούσε να κοστίσει το iPhone 8 όταν θα λανσαριστεί στην αγορά, με την πιο προσιτή έκδοση να κοστίζει τουλάχιστον $ 1.200.

Και αυτή είναι η πιο αισιόδοξη εκδοχή, αφού ο Gruber είπε ότι το  iPhone 8 με αποθηκευτικό χώρο 64GB θα μπορούσε επίσης να τιμολογηθεί στα $ 1.249, ανάλογα με το απόθεμα (stock) τη στιγμή του λανσαρίσματος. Η Apple πιστεύεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της μειωμένης παραγωγής οθόνων OLED και η εταιρεία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το iPhone 8 με περιορισμένο stock.

Αυτό θα μπορούσε να κάνει το ακριβότερο iPhone 8 με storage 256 GB να κοστίζει όχι λιγότερο από $ 1.400, λέει ο Gruber, αν και εξηγεί ότι αυτή θα είναι μόνο η τιμή εκκίνησης και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα θα μπορούσε να κοστίσει ακόμα περισσότερο. Αυτό θα οδηγούσε σε μια ακόμη μεγαλύτερη τιμή στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές όπου ισχύουν ειδικοί φόροι.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/159121/h-alcatel-pulsemix-smartphone/” target=”blank” style=”flat” background=”#009709″ color=”#ffffff9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”” icon_color=””]Δείτε ακόμη: H Alcatel λανσάρει το PULSEMIX smartphone στις 21 Ιουλίου[/su_button]

Αν αυτό συμβεί πράγματι, τότε το iPhone 8 θα κοστίσει 2 φορές περισσότερο από το καλύτερο Windows phone τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το HP Elite X3.

Αυτή τη στιγμή, το HP Elite X3 μπορεί να γίνει δικό σας από το Microsoft Store στην τιμή των $599 και το πακέτο περιλαμβάνει το HP Elite X3 desk dock, το οποίο σου επιτρέπει να συνδέσεις τη συσκευή με μια μεγαλύτερη οθόνη.

Το iPhone 8 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο, παρόλο που οι πωλήσεις θα πρέπει να αρχίσουν μόνο τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο λόγω του αγώνα παραγωγής των οθονών OLED που αναφέραμε παραπάνω.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS