ΑρχικήinetiPhone 8: Τελικά το Touch ID θα βρίσκεται στο power/lock button;

iPhone 8: Τελικά το Touch ID θα βρίσκεται στο power/lock button;

Όσο πλησιάζει η μέρα κυκλοφορίας του iPhone 8, τόσο οι φήμες παίρνουν φωτιά… Σίγουρα αποτελεί ένα πολυσυζητημένο θέμα αλλά δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε κάθε λεπτομέρεια που διαρρέει στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά γίνεται λόγος για την πιθανή δυνατότητα ενσωμάτωσης  του Touch ID από την Apple στο εσωτερικό του κουμπιού τροφοδοσίας.

iPhone 8

Πρόσφατο tweet από το SlashLeaks έρχεται να διαψευσθεί όλες τις προηγούμενες φήμες που ήθελαν ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων να είναι ενσωματωμένος στην οθόνη ή στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Απ’ ότι φαίνεται το Touch ID θα είναι ενσωματωμένο στο power/lock button.

Φυσικά, αυτή την εναλλακτική την έχει δοκιμάσει αρχικά η Sony με το Xperia XZ Premium οπότε είναι μια εφικτή λύση. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, είναι αρκετά δύσκολο για την Apple να ακολουθήσει την συγκεκριμένη προσέγγιση όταν το iPhone αποτελεί μια τόσο λεπτή συσκευή. Μπορείτε εσείς να φανταστείτε το Touch ID στο πλάι;

Με άλλα λόγια, αν η Apple σκοπεύει να ενσωματώσει το Touch ID στο power/lock button θα πρέπει να κάνει πιο παχύ το νέο της smartphone. Κάτι που φυσικά είναι αρκετά δύσκολο να υλοποιηθεί.

Ας μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο η εταιρεία να εγκαταλείψει τελείως την ιδέα του Touch ID πηγαίνοντας σε ένα 3D σύστημα αναγνώρισης προσώπου με ενσωματωμένες κάμερες στην κορυφή της οθόνης.

Επίσης, η ίδια αναφορά επισημαίνει ότι το νέο iPhone τελικά θα ονομάζεται iPhone Plus και όχι iPhone 8. Αλλά και πάλι, αμφιβάλλουμε αν κάτι τέτοιο θα ισχύσει καθώς τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και το iPhone 7s Plus αρά μια τέτοια ονομασία το μόνο που θα προσφέρει είναι σύγχυση στην αγορά. Στο τραπέζι έχει πέσει και η ονομασία “iPhone X”.

Σε άλλα νέα, το νέο iPhone θα διαθέτει το χρώμα του αρχικού μοντέλου, γεγονός πιο αληθοφανές δεδομένου ότι η Apple γιορτάζει τα 10 χρόνια της συσκευής. Θα προσφέρονται επιπλέον άλλες τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις: λευκό, μαύρο, μια που καθρεφτίζει και τέλος μια που θα μοιάζει αρκετά με εκείνη του iPhone 2G.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS