ΑρχικήinetSony Xperia XZ Premium: Παίρνει άριστα στην JerryRigEverything δοκιμασία

Sony Xperia XZ Premium: Παίρνει άριστα στην JerryRigEverything δοκιμασία

Το Sony Xperia XZ Premium έχει χαρακτηριστεί ως ένα θαυμάσιο προϊόν που συνδυάζει τέλειο βιομηχανικό σχεδιασμό και κορυφαίο υλικό, επαινώντας το όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και για την δύναμη του.  Sony Xperia XZ Premium

Σήμερα, στην εκπομπή του YouTube, JerryRigEverything, που δοκιμάζει τα smartphones σε ακραίες καταστάσεις επιβεβαιώθηκε ότι το Xperia XZ Premium είναι το πιο ανθεκτικό τηλέφωνο της Sony, παρά την κομψή εμφάνιση του.

Τι κάνει το Xperia XZ Premium τόσο ανθεκτικό;

Ουσιαστικά, το Gorilla Glass 5 και κάποιες έξυπνες επιλογές σχεδίασης που εφάρμοσε η Sony είναι τα συστατικά επιτυχίας της.

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι ενώ η Sony σε προηγούμενα μοντέλα της χρησιμοποιούσε  πλαστικό για τους φακούς της κάμερας, που ήταν αρκετά εύκολο να καταστραφεί, τώρα επιλέγει το γυαλί και ανταμείβεται. Επιπλέον, τόσο το μπροστά όσο και το πίσω μέρος καλύπτονται από Gorilla Glass 5 και το φλας προστατεύεται κάτω από το γυαλί προσφέροντας παράλληλα καθαρότερη εικόνα.

Όσο αφορά τον δοκιμασία κάμψης, το Sony Xperia XZ Premium τα πήγε αρκετά καλά καθώς το πλαστικό πλαίσιο παρέμεινε ως επί το πλείστον άθικτο, και το σημαντικότερο, η οθόνη λειτουργεί ακόμα. Οι πλαστικές πλευρικές ράγες, που έχουν επικριθεί από πολλούς, προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία, αν και είναι επιρρεπείς σε γρατζουνιές και άλλες πιθανές βλάβες.

Το τελικό συμπέρασμα όμως είναι ότι το Xperia XZ Premium κατάφερε να επιζήσει σε όλες τις δοκιμασίες. Αυτό αποδεικνύει ότι η Sony πράγματι έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος της καταφέρνοντας έτσι να κάνει την ναυαρχίδα ένα από τα ανθεκτικότερα τηλέφωνα της.

Στη τελικά κοστίζει 800 δολάρια. Τι λιγότερο θα περιμέναμε από μια συσκευή με το καλύτερο υλικό, δύναμη και παράλληλα την απαιτούμενη κομψότητα. Το Xperia XZ είναι ένας καθρέφτης που δεν μπορεί να ραγίσει. Κυριολεκτικά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS