ΑρχικήinetΟι πωλήσεις του Galaxy Note FE...έχουν πάρει φωτιά!

Οι πωλήσεις του Galaxy Note FE…έχουν πάρει φωτιά!

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Note FE στη Νότια Κορέα την περασμένη εβδομάδα και απ’ ότι φαίνεται η συσκευή είναι ήδη best seller.

Η Korea Times αναφέρει ότι το ανακαινισμένο Samsung Galaxy Note 7  είναι ήδη δύσκολο να βρεθεί στη χωρά, παρά τις  400.000 μονάδες απόθεμα που κατασκευάστηκαν. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι το  Note FE αύξησε τις καθημερινές ενεργοποιήσεις συσκευών κατά 60%, γεγονός που επιβεβαιώνει της τεράστια ζήτηση της συσκευής.Galaxy Note FE Galaxy Note FE Galaxy Note FE

Οι εκδόσεις Black Onyx και Blue Coral του Galaxy Note FE είναι οι πιο επιτυχημένες. Η Samsung αναφέρει ότι μόλις εξαντληθούν τελείως τα αποθέματα δεν θα προσφερθούν άλλες μονάδες στην χώρα. Βέβαια, φήμες υποστηρίζουν ότι η εταιρεία επιθυμεί να προσφέρει το Samsung Galaxy Note 7 και στην παγκόσμια αγορά στο κοντινό μέλλον.

Το Samsung Note FE είναι σχεδόν παρόμοιο με το αρχικό μοντέλο, με μια βασική διαφορά… Δεν θα εκραγεί!

Να υπενθυμίσουμε ότι το Note 7 αποσύρθηκε από την αγορά μετά την αποτυχημένη προσπάθεια αντικατάστασης της ελλαττωματικής μπαταρίας που υπέστη υπερθέρμανση. Αυτή τη φορά η Samsung αποφάσισε να περπατήσει σε ασφαλή μονοπάτια και να εξοπλίσει την νέα συσκευή με μπαταρία 3200 mAh που παρουσιάζει λιγότερες πιθανότητες υπερθέρμανσης.

Σε γενικές γραμμές τα δύο μοντέλα είναι αρκετά όμοια. Επομένως, το Galaxy Note FE έρχεται με μια οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels και τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Exynos 8890 επεξεργαστή σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM. Ο χώρος αποθήκευσης είναι 64 GB αλλά προσφέρεται και υποστήριξη καρτών microSD με χωρητικότητα έως 256 GB.

 

Αυτή τη στιγμή, η νέα συσκευή της Samsung πωλείται για 610 δολάρια στη Νότια Κορέα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι 250 ευρώ οικονομικότερο από το αρχικό μοντέλο.

Σε άλλα νέα, ο διάδοχος του Note 7, Note 8 ,θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες. Φήμες υποστηρίζουν ότι το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα μπορέσουμε να το αποκτήσουμε. Άλλες πάλι, αναφέρουν ότι η κυκλοφορία είναι πολύ πιο κοντά και συγκεκριμένα στα τέλη Αυγούστου. Μένει λοιπόν να δούμε…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS