ΑρχικήinetΗ LG λανσάρει το mid-rage smartphone LG Q6

Η LG λανσάρει το mid-rage smartphone LG Q6

Η LG (Electronics) ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο mid-rage smartphone ως μέρος της νέας της σειράς Q, το LG Q6, το οποίο είναι το πρώτο της σειράς Q που διαθέτει οθόνη FullVision. H τεχνολογία οθόνης FullVision ήταν επίσης διαθέσιμη στο προηγούμενο μοντέλο LG G6 που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017.

Q6

Το LG Q6 υπόσχεται να προσφέρει στους πελάτες όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της premium σειράς LG, αλλά έρχεται με χαμηλότερη τιμή. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό με ελαχιστοποιημένα bezels και διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, συγκεκριμένα τις  Q6+ και Q6a, που διαθέτουν διαφορετικές τεχνικές προδιαγραφές.

“Το LG Q6 είναι ένα μείγμα χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας, εξαιρετικής απόδοσης και ελκυστικής τιμολόγησης, ένας συνδυασμός που είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς, καθώς εξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τα smartphones σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Juno Cho, πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications. “Η σειρά “Q” είναι ο τρόπος μας να πετύχουμε τον συνδυασμό μιας premium σειράς με πολύ καλή τιμή. ”

Ζυγίζοντας μόνο 149 γραμμάρια, όλα τα μοντέλα LG Q6 διαθέτουν έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 435 και μια όμορφη οθόνη 18:9 FHD+ FullVision με ανάλυση 2160×1080. Το LG Q6a διαθέτει μόνο 2GB RAM και 16GB flash storage, το μοντέλο έχει μνήμη RAM 3GB και 32GB flash storage, και τέλος το LG Q6+ είναι το πιο ισχυρό με μνήμη RAM 4GB και 64GB flash storage.

Και οι τρεις παραλλαγές LG Q6 έχουν μια μη αφαιρούμενη μπαταρία 3.000mAh, μια πίσω κάμερα 13MP, μία μπροστινή 5MP, υποστήριξη LTE, 3G, Bluetooth 4.2, USB Type-B 2.0 και NFC και είναι διαθέσιμες σε χρώματα Astro Black και Ice Platinum, αν και το νέο μοντέλο διατίθεται επίσης σε Mystic White και Terra Gold.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS