ΑρχικήinetiPhone 8: Η καθυστέρηση κυκλοφορίας του τελικά οφείλεται σε bugs!

iPhone 8: Η καθυστέρηση κυκλοφορίας του τελικά οφείλεται σε bugs!

Αν και οι υπάλληλοι της Apple εργάζονται μανιωδώς για την ετοιμασία του νέου iPhone 8, εξακολουθεί να υπάρχει στον αέρα μια ανησυχία καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η συσκευή θα καθυστερήσει να κάνει πρεμιέρα.iPhone 8

Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα ο λόγος είναι ένας…Τα κορυφαία χαρακτηριστικά που σκοπεύει να ενσωματώσει η εταιρεία στη νέα της ναυαρχίδα δεν είναι ακόμα έτοιμα. Οι υπάλληλοι φυσικά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα λογισμικού αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο να επιλυθούν τόσο γρήγορα.

Η Fast Company αναφέρει ότι η Apple αντιμετωπίζει τρία διαφορετικά σημαντικά ζητήματα τα οποία μπορεί να μην εντοπιστούν κατά την κυκλοφορία του iPhone 8 αλλά θα αποκαλυφθούν αργότερα, με την ενημέρωση λογισμικού. Επομένως, τελικά το πρόβλημα δεν αφορά το hardware αλλά την υποστήριξη λογισμικού στο  iOS 11.

Καταρχήν, η ασύρματη χρέωση είναι ένα βασικό πρόβλημα για την Apple το οποίο υποτίθεται ότι θα επίλυε το iPhone 8 άλλα απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί εξ αρχής.

Στη συνέχεια έρχεται ο 3D αισθητήρας που θα επιτρέψει την αναγνώριση προσώπου, ένα χαρακτηριστικό που η Apple ελπίζει να αντικαταστήσει το Touch ID. Και σε αυτή τη περίπτωση όμως, λόγω ζητημάτων λογισμικού, η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου δεν θα προσφέρεται εξ αρχής αλλά με κάποια ενημέρωση.

Τέλος, η τύχη του Touch ID για το οποίο κατά καιρούς έχουν ειπωθεί αρκετά. Η επικρατέστερη άποψη θέλει το Touch ID ενσωματωμένο στην οθόνη. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Apple θα καταργούσε οριστικά το Touch ID για χάρη του 3D συστήματος αναγνώρισης προσώπου αλλά η εταιρεία έχει άλλη άποψη. Αυτός είναι και ένας λόγος που η δουλειά των υπαλλήλων γίνεται ακόμα πιο απαιτητική.

Πληροφοριακά, το iPhone 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά κρίνοντας από τα προαναφερθέντα μην περιμένετε να το αποκτήσετε νωρίτερα από τα τέλη Οκτωβρίου.

 

[su_button url=”https://www.secnews.gr/159127/iphone-8-touch-id-power-button/” target=”blank” style=”flat” background=”#009709″ color=”#ffffff9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: linux” icon_color=”#ebfcdc”]iPhone 8: Τελικά το Touch ID θα βρίσκεται στο power/lock button;[/su_button]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS