ΑρχικήinetΗ Samsung λανσάρει μια πιο προσιτή έκδοση του Galaxy S8;

Η Samsung λανσάρει μια πιο προσιτή έκδοση του Galaxy S8;

Η Samsung πιστεύεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone που θα μπορούσε να λανσαριστεί ως η πιο προσιτή έκδοση του Galaxy S8. Σύμφωνα με αναφορές, η συσκευή είναι πολύ πιθανό να τροφοδοτείται από το ακυκλοφόρητο Qualcomm Snapdragon 840 chip.

Samsung

Το νέο μοντέλο της Samsung, εντοπίστηκε στο Geekbench, με την κωδική ονομασία SM-G9600 και διαθέτει επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων με συχνότητα 1,77 GHz. Η WinFuture θεωρεί ότι ο επεξεργαστής θα μπορούσε να είναι ο Snapdragon 840, ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από την Samsung για να τροφοδοτήσει μια νέα έκδοση του Galaxy S8, ενδεχομένως το αποκαλούμενο Galaxy S8 Lite.

Η συσκευή τρέχει το Android 7.1.2 και διαθέτει μνήμη RAM 4GB, η οποία δείχνει ότι η Samsung μπορεί να προετοιμάζει δραματικές αλλαγές, μόνο σε επίπεδο CPU.

Αν και πολύ λίγα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά σε αυτό το σημείο, το λανσάρισμα μιας πιο προσιτής εκδοχής του Galaxy S8 φαίνεται να συμβαδίζει με τις πιο πρόσφατες αναφορές που έχουν κυκλοφορήσει για την βασικότερη σειρά της εταιρείας.

Πρώτα απ ‘όλα, φαίνεται ότι η Samsung δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη με τις πωλήσεις του Galaxy S8, καθώς το νέο μοντέλο είναι λιγότερο επιτυχημένο από τον προκάτοχό του, με μόλις 9,8 εκατομμύρια μονάδες να έχουν πωληθεί τους δύο πρώτους μήνες στην αγορά, έναντι 12 εκατομμυρίων μονάδων που είχε πουλήσει το Galaxy S7.

Με μια πιο προσιτή έκδοση, η Samsung ελπίζει ότι θα μπορούσε να ενισχύσει τις πωλήσεις του S8, ενώ παράλληλα θα διευρύνει το φάσμα αγορών της, διεισδύοντας και σε αγορές όπου τα ακριβά μοντέλα δεν είναι ακριβώς τα πιο επιτυχημένα τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, η επιλογή ενός Snapdragon 840 chip θα μπορούσε να βοηθήσει την Samsung να κρατήσει την τιμή όσο το δυνατόν χαμηλότερη, παρέχοντας μια αναβαθμισμένη έκδοση του παλαιότερου Snapdragon 820, με βελτιώσεις όσον αφορά την απόδοση του μόντεμ και της GPU.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS