ΑρχικήinetΕπίσημα πλέον, το iPhone 8 θα καθυστερήσει ένα μήνα

Επίσημα πλέον, το iPhone 8 θα καθυστερήσει ένα μήνα

Μετά από μήνες…από τόσες εικασίες…τόσες προβλέψεις, η Apple αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να ανακοινώσει την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 8. Αν και ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει μέχρι τότε, το iPhone 8 τελικά θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και όπως ήταν αναμενόμενο υπαίτια είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θέλει να εισάγει η Cupertino στη συσκευή. iPhone 8

Η νέα αναφορά έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά όλες τις προηγούμενες που θέλουν η καθυστέρηση του iPhone 8 να γίνεται πραγματικότητα.

Σύμφωνα με στοιχεία της Supply Chain το iPhone 8 θα καθυστερήσει 3 με 4 εβδομάδες εξαιτίας διαφόρων τεχνολογικών ζητημάτων που προέκυψαν κατά την παραγωγή.

Με άλλα λόγια, η νέα ναυαρχίδα της Apple θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο σε σχετική εκδήλωση Τύπου της εταιρείας παράλληλα με τα iPhone 7s και τα 7s Plus αλλά θα δει το φως της δημοσιότητας ένα μηνα αργότερα σε αντίθεση με τα 7s και 7s Plus που θα κυκλοφορήσουν άμεσα.

Επομένως, αν αναμένατε να αποκτήσετε το νέο iPhone στο Σεπτέμβριο, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με τη ολοκλήρωση του λογισμικού πάνω στο οποίο βασίζονται τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Η ασύρματη φόρτιση και η 3D αναγνώριση προσώπου είναι τα σημαντικότερα από αυτά.

Οι εργαζόμενοι της Apple εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να επιδιορθώσουν τα σφάλματα και να πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο. Δυστυχώς όμως τα σφάλματα είναι αρκετά και είναι πρακτικά ανέφικτο μέσα σε δύο μήνες να τα καταφέρουν.

Η Apple φαίνεται να είναι αναποφάσιστη σχετικά με την τύχη του Touch ID, με ορισμένες πηγές να υποστηρίζουν την κατάργηση του και άλλες την ενσωμάτωση του στην οθόνη.

Όπως και να έχει, περιμέναμε τόσο καιρό για την παρουσίαση του, ένας μήνας ακόμα δεν φέρνει την καταστροφή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS