ΑρχικήinetMicrosoft: "Μαζί θα φτιάξουμε την νέα γενιά Skype"

Microsoft: “Μαζί θα φτιάξουμε την νέα γενιά Skype”

Η νέα έκδοση Skype για iPhone και Android έχει επικριθεί αρκετά, με τη βαθμολογία της εφαρμογής στο App Store της Apple να μειώνεται δραματικά μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ενημέρωσης. Skype

Η Microsoft όμως δεν πτοείται εγκαινιάζοντας μια νέα έκδοση Skype που αποτελεί περισσότερο μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων και λιγότερο ένα VoIP client αλλά διατηρεί τις κορυφαίες δυνατότητες φωνής και κλήσης. Επίσης, η εταιρεία ζητάει από τους χρήστες της να την βοηθήσουν στην δημιουργία της επόμενης γενιάς Skype.

«Σας ακούσαμε και ανταποκριθήκαμε στα σχόλια σας αναβαθμίζοντας το Skype.» αναφέρει η Microsoft στο blog της. Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που το Skype έλαβε ήδη τις πρώτες βελτιώσεις συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας διαγραφής επαφών και συνομιλιών καθώς και multi-tasking ενώ πραγματοποιείται μια κλήση. «Η αποστολή μας δεν τελειώνει εδώ. Σύντομα θα απολαύσετε νέες δυνατότητες και λειτουργίες!» ολοκλήρωσε η Microsoft στο blog της.

Επιπλέον, η Microsoft φέρνει νέες δυνατότητες σε Android και IOS με τις συσκευές να επωφελούνται από το native sharing το οποίο καθιστά δυνατή την κοινή χρήση περιεχομένου στις συνομιλίες του Skype από άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Απ’ ότι φαίνεται, η Microsoft υιοθετεί μια στρατηγική παρόμοια με εκείνη των Windows 10 καθώς το λειτουργικό σύστημα αναπτύσσεται και βελτιώνεται με την βοήθεια  χρηστών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider. Ενώ δεν απαιτείται ειδικός λογαριασμός για το Skype, η εταιρεία τονίζει ότι λαμβάνει υπόψη κάθε σχόλιο των χρηστών και προσπαθεί κάθε φορά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους.

«Ο στόχος μας για την επόμενη γενιά Skype είναι να φέρει τους ανθρώπους όσο πιο κοντά γίνεται. Η βοήθεια σας είναι σημαντική για να ολοκληρωθεί η αποστολή μας.» τονίζει η Microsoft.

Μένει να δούμε κατά πόσο, μετά τις συγκεκριμένες βελτιώσεις, θα αλλάξει η βαθμολογία του Skype και πόσο ευχαριστημένοι θα είναι οι χρήστες.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/159228/microsoft-ebooks-giveaway/” target=”blank” style=”flat” background=”#009709″ color=”#ffffff9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: linux” icon_color=”#ebfcdc”]ebooks από την Microsoft: χιλιάδες δωρεάν ebooks για όλους[/su_button]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS