ΑρχικήinetASUS ZenWatch 3: Δέχεται ενημέρωση σε Android Wear 2.0

ASUS ZenWatch 3: Δέχεται ενημέρωση σε Android Wear 2.0

H ASUSανακοίνωσε ότι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0 smartwatch της Google έρχεται στο ZenWatch 3 πολύ σύντομα.

Αν λοιπόν περίμενες να εγκαταστήσεις το Android Wear 2.0  στο εντυπωσιακό smartwatch σου, τώρα ήρθε η στιγμή. Μην χάνεις χρόνο και ενημέρωσε γρήγορα το ZenWatch 3 σου.ZenWatch 3

Πληροφοριακά, το Android Wear 2.0 είναι μια αξιόλογη έκδοση λογισμικού καθώς η Google πρόσθεσε μεγάλες αλλαγές όπως υποστήριξη Android Pay, Google Assistant , αυτόνομο Play Store, αυτόνομες εφαρμογές και πολυεπίπεδη σχεδίαση υλικού για το interface.

Το Android Wear 2.0 φέρνει ένα νέο σκούρο σχεδιασμό, καλύτερες ειδοποιήσεις, πληκτρολόγιο οθόνης, υποστήριξη περιστρεφόμενης ενέργειας, fitness λειτουργίες, δυνατότητα αποστολής γρήγορων απαντήσεων σε μηνύματα καθώς και αρκετές ακόμα βελτιώσεις που υπόσχονται να αυξήσουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να ενισχύσουν την απόδοση του smartwatch σου.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι μόλις εγκαταστήσεις την ενημερωμένη έκδοση του Android Wear 2.0 στο ZenWatch 3 της ASUS όλες οι εφαρμογές που υπήρχαν στην συσκευή θα χαθούν καθώς αφαιρούνται αυτόματα κατά την διάρκεια της  αναβάθμισης. Υπάρχει όμως μια πολύ καλή εξέλιξη… Η μπαταρία του smartwatch σου θα διαρκεί για μέρες.

Η ASUS δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η ενημέρωση Android Wear 2.0 έρχεται στους ιδιοκτήτες του ZenWatch 3 τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ανάλογα με το μοντέλο που διαθέτει ο καθένας. Συγκεκριμένα, το μοντέλο WI501Q θα λάβει την ενημέρωση τον Ιούλιο και το μοντέλο WI502Q τον Αύγουστο.

Μετά από τόσες καθυστερήσεις, ελπίζουμε αυτή τη φορά η ASUS να κρατήσει τον λόγο της και να ανταποκριθεί στην δέσμευση της.

Αν διαθέτεις και εσύ ένα από τα δύο μοντέλα του του ZenWatch 3 μπορείς να λάβεις την ενημέρωση  σύντομα και να απολαύσεις τις νέες δυνατότητες που προσφέρει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS