ΑρχικήHow ToWindows 10: Συνδεθείτε αυτόματα με λογαριασμό της Microsoft

Windows 10: Συνδεθείτε αυτόματα με λογαριασμό της Microsoft

Αν χρησιμοποιείτε κάποιο λογαριασμό της Microsoft, για τη σύνδεσή σας στα Windows 10, μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα. Μετά από αυτό, δεν θα χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας ή να επιλέξετε ένα χρήστη από την οθόνη σύνδεσης. Θα είστε σε θέση να βλέπετε άμεσα την επιφάνεια εργασίας σας, χωρίς την ενοχλητική οθόνη σύνδεσης.

Όταν συνδέεστε με κάποιο λογαριασμό Microsoft στα Windows 10, χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβαση του χρήστη στον τοπικό σας λογαριασμό. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και να επιταχύνετε τη διαδικασία σύνδεσης, μπορεί να θέλετε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση στον Microsoft λογαριασμό σας.Windows 10

Για να συνδεθείτε αυτόματα με το λογαριασμό της Microsoft στα Windows 10, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πατήστε τα πλήκτρα Win+R στο πληκτρολόγιο. Θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση ή Run στην οθόνη σας. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο πλαίσιο του Run:

netplwiz

Θα ανοίξει το παράθυρο με τους λογαριασμούς των χρηστών που υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Βρείτε τον Λογαριασμό της Microsoft που χρησιμοποιείτε και επιλέξτε τον από τη λίστα.

Αφαιρέστε το τικ στο πλαίσιο ελέγχου που ονομάζεται “Οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή” ή “Users must enter a user name and password to use this computer” και κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή ή Apply.

Αμέσως μετά θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του χρήστη που θα χρησιμοποιεί το PC.
Θα εμφανιστεί η ερώτηση Αυτόματη σύνδεση. Συμπληρώστε τον κωδικό πρόσβασης
Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας δύο φορές και τελειώσατε!

Σημείωση: Στο παραπάνω παράθυρο διαλόγου ο Λογαριασμός της Microsoft ενδέχεται να εμφανιστεί σαν _ . Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, επειδή τα Windows 10 δημιουργούν δύο τοπικούς λογαριασμούς για κάθε λογαριασμό της Microsoft. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να συνδεθείτε όταν δεν έχετε πρόσβαση στο Internet. Σε αυτό το παράθυρο διαλόγου βλέπετε το όνομα του τοπικού σας λογαριασμού. Μην αλλάζετε τίποτα, απλώς πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ο Λογαριασμός της Microsoft έχει ενοποιηθεί με τις υπηρεσίες cloud της Microsoft όπως το OneDrive, το Bing, το Skype και το Office 365.

Προσφέρει συγχρονισμό των κάθε προσαρμογών και προτιμήσεών σας από το PC σας σε άλλα μηχανήματα που τρέχουν Windows 10. Εάν είστε συνδεδεμένοι με τον ίδιο Λογαριασμό της Microsoft σε κάθε υπολογιστή σας, τότε θα έχετε την ίδια εμφάνιση στην επιφάνεια εργασίας (ίδια ρύθμιση φόντου και θέματος). Οι ρυθμίσεις των Universal εφαρμογών αλλά και τα κουμπιά της γραμμής εργαλείων για γρήγορη πρόσβαση θα συγχρονιστούν επίσης με κάθε υπολογιστή από τον οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Για να επαναφέρετε τις προεπιλογές, τρέξτε ξανά το netplwiz και κάνετε τικ στο πλαίσιο ελέγχου “Οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή”. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί ξανά ο κωδικός πρόσβασης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS