ΑρχικήinetFirmware Update επιδιορθώνει όλα τα σφάλματα του Surface Pro 2017

Firmware Update επιδιορθώνει όλα τα σφάλματα του Surface Pro 2017

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο firmware update για το Surface Pro 2017 το οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα απροσδόκητου τερματισμού.Surface Pro 2017

Η αναβάθμιση αποτελεί την έκδοση 233.1763.257.0 και βελτιώνει την συμπεριφορά του Surface System Aggregator αναθεωρώντας έτσι το σύστημα ισχύος. Επίσης, η Microsoft υπόσχεται ότι το ζήτημα απότομης αδρανοποίησης θα λυθεί εξίσου.

Ο κολοσσός ανακοίνωσε την επίσημη διαθεσιμότητα της νέας αναβάθμισης και παρότρυνε τους χρήστες να ενημερώσουν τη Surface Pro συσκευή τους μέσω του Windows Update. Μπορείτε να κατεβάσετε την συγκεκριμένη έκδοση Update κάνοντας κλικ στα εξής: Settings > Update & security > Windows Update.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι χρήστες του Surface Pro 2017 είχαν παραπονεθεί ότι οι συσκευές τους απενεργοποιούνταν απότομα ακόμα και όταν χρησιμοποιούσαν την συσκευή. Το σφάλμα παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το πρόβλημα αδρανοποίησης που αντιμετώπισαν αρκετά μοντέλα με τις οθόνες να αδρανοποιούνται ξαφνικά σε τυχαίες χρονικές στιγμές.

Η Microsoft έχει αναγνωρίσει ήδη το πρόβλημα αδρανοποίησης και υποσχέθηκε νέα αντίστοιχη επιδιόρθωση την οποία μπορούν να την λάβουν με την νέα ενημέρωση.

Αυτό συνέβη καθώς υπάρχουν αρκετοί χρήστες που υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα παραμένει ακόμα και μετά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης firmware με μια μικρή διαφορά: το Surface Pro μπαίνει σε sleep mode.

«Προσπαθούσα να τεστάρω την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλάζοντας την φωτεινότητα από 100% σε 0% ενώ παρακολουθούσα ένα βίντεο. Από την στιγμή που η φωτεινότητα βρισκόταν στο 0% ξαφνικά πήγε μόνη της στο μέγιστο και το βίντεο έπαιζε για μόνο μερικά δευτερόλεπτα μέχρι που η οθόνη άρχισε να τρεμοπαίζει και ο υπολογιστής έσβησε.» εξηγεί ένας ιδιοκτήτης Surface Pro.

Μένει να διαπιστωθεί εάν παρόμοια ζητήματα αντιμετώπισαν και άλλοι χρήστες. Όπως και να έχει συνιστάται για όλους τους Surface Pro ιδιοκτήτες η εγκατάσταση του τελευταίου firmware update και να αναφέρουν τυχόν μελλοντικά προβλήματα στη Microsoft.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS