ΑρχικήinetAnytime: Εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για desktops από την Amazon

Anytime: Εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για desktops από την Amazon

Anytime: Η Amazon φημολογείται ότι δημιουργεί μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που θα λειτουργεί για desktops και κινητά. Η νέα εφαρμογή θα μοιάζει αρκετά με τα ήδη δημοφιλή σε εμάς Facebook Messenger, WhatsApp και iMessage.Anytime

H νέα εφαρμογή της Amazon θα ονομάζεται Anytime και θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος δυνατότητων συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των μηνυμάτων αλλά και κλήσεων και βίντεο. Η Amazon αναπτύσσει επίσης λειτουργίες όπως λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε συνδυασμό με φίλτρα και εφέ παρόμοια με εκείνα που συναντάμε στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές.

Συγκεκριμένα, η Amazon θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν Gif, emoji, να παίζουν παιχνίδια και να στέλνουν direct αναφορές σε φίλους, ακριβώς όπως στο Twitter.

Οι κλήσεις και τα βίντεο θα υποστηρίζονται τόσο σε προσωπικούς όσο και σε επαγγελματικούς λογαριασμούς συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία επικοινωνίας για σημεία ενδιαφέροντος όπως ξενοδοχεία και εστιατόρια επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν κρατήσεις άμεσα.

Η Amazon πρόκειται να εισάγει και επιλογές όπως “share your location”  “listen to music” “order food together” και “split a bill” με όποιες επαφές επιθυμεί ο χρήστης.

Να σημειώσουμε ότι η Amazon δίνει μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια απορρήτου. Οι συνομιλίες θα είναι ιδιωτικές και τα μηνύματα θα κρυπτογραφηθούν, γεγονός πολύ χρήσιμο δεδομένου ότι η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται και για κρατήσεις που περιλαμβάνουν μετάδοση προσωπικών πληροφοριών (στοιχεία πιστωτικής κάρτας).

Λεπτομέρειες σχετικά με το πότε προβλέπεται να είναι διαθέσιμη η εφαρμογή στους χρήστες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Η Amazon όμως επιθυμεί να αποστείλει την εφαρμογή το συντομότερο δυνατόν στα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Mac, iOS και Android.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε σε πιο στάδιο βρίσκετε η κατασκευή της Anytime εφαρμογής αλλά δεδομένου ότι η Amazon ετοιμάζεται να την παραχωρήσει πολύ σύντομα στους χρήστες, η επίσημη κυκλοφορία δεν αργεί πολύ.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS