ΑρχικήinetΧωρίς τον Steve Jobs, η Apple δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη...

Χωρίς τον Steve Jobs, η Apple δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη Samsung

Το επερχόμενο iPhone 8 της Apple παίζει πολύ σημαντικότερο ρόλο από ό,τι πιστεύαμε για την Cupertino, καθώς εάν τελικά ενσωματώσει το Touch ID στην συσκευή θα καταφέρει ότι δεν έκανε η Samsung.

Apple

 

Ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι, ο Dubberly συγκρίνει την Apple του Tim Cook με αυτή του Steve Jobs , επισημαίνοντας ότι η εταιρεία έρχεται πλέον δεύτερη σε ότι αφορά την κυκλοφορία νέων χαρακτηριστικών και τώρα προσπαθεί να συμβαδίσει με τη Samsung. Ως αποτέλεσμα, το επερχόμενο iPhone 8 δεν έχει την πολυτέλεια να αλλάξει απλά το σχεδιασμό του, αλλά απαιτείται μια ριζική ανανέωση της συσκευής, με τον ενσωματωμένο στην οθόνη αισθητήρα Touch ID να μπορούσε να είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό.

Οι αναλυτές ισχυρίζονται ότι η Samsung έχει ανεβάσει τον πήχη σημαντικά υψηλότερα με το Galaxy S8 και η Apple δεν θα μπορέσει να εντυπωσιάσει τους αγοραστές σε ολόκληρο τον κόσμο με μια απλή ανανέωση σχεδιασμού στο iPhone.

Ως αποτέλεσμα, η Samsung έχει γίνει ο ηγέτης όσον αφορά την καινοτομία σχεδιασμού και η Apple πρέπει να βελτιωθεί ουσιαστικά σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά. Αν καταφέρει να ενσωματώσει το Touch ID στην οθόνη θα αναδειχθεί η νικήτρια, ειδικά επειδή η αντίπαλη νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν κατάφερε να ενσωματώσει το χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, η Apple λέγεται ότι δυσκολεύεται να αποφασίσει τη θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία απέσυρε την μαζική παραγωγή για ένα μήνα.

Η εταιρεία πιστεύεται ότι σκέφτεται να παραιτηθεί εξ ολοκλήρου από το Touch ID,  και αντίθετα να χρησιμοποιήσει 3D αναγνώριση προσώπου χρησιμοποιώντας κάμερες τοποθετημένες στη μπάρα αισθητήρων στο επάνω μέρος της οθόνης .

Το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, αλλά η συσκευή θα μπορούσε πραγματικά να εμφανιστεί το Νοέμβριο λόγω αυτού του αγώνα με τον αισθητήρα ID Touch.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS