ΑρχικήinetΤα HTC τηλέφωνα προβάλλουν διαφημίσεις ...στο πληκτρολόγιό σας

Τα HTC τηλέφωνα προβάλλουν διαφημίσεις …στο πληκτρολόγιό σας

Οι διαφημίσεις βρίσκονται παντού πια, αλλά κανονικά δεν θα περιμένατε να τις δείτε στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου σας και να εμφανίζονται κάθε φορά που πληκτρολογείτε μια καινούργια λέξη. Αυτό συμβαίνει στα HTC smartphones αυτές τις μέρες, καθώς το πληκτρολόγιο TouchPal, το οποίο από προεπιλογή εμφανίζεται στην πλειοψηφία των μοντέλων HTC, έχει αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις banner ακριβώς πάνω από το πληκτρολόγιο κάθε φορά που οι χρήστες αρχίζουν να πληκτρολογούν.

Το ζήτημα, επειδή αυτό μπορεί να αναφέρεται μόνο ως ένα ζήτημα που ελπίζουμε ότι η HTC θα διορθώσει το συντομότερο δυνατό, έχει ήδη επιβεβαιωθεί σε μια σειρά από τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των ναυαρχίδων της εταιρείας, HTC 10 και HTC U11. Δεν έχουμε δει καμία διαφήμιση στην πιο πρόσφατη συσκευή που λανσαρίστηκε νωρίτερα αυτό το έτος, στο HTC U11, αλλά κρίνοντας από τον αυξανόμενο αριθμό δημοσιεύσεων στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, θα αρχίσουν να εμφανίζονται πολύ σύντομα.

Παρόλο που λίγα έχουν ειπωθεί επίσημα σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης των διαφημίσεων στο πληκτρολόγιο των τηλεφώνων HTC, είναι πολύ πιθανό όλα να συνέβησαν εξαιτίας μιας ενημέρωσης που κυκλοφόρησε το TouchPal για το πληκτρολόγιό του.

Από τότε που οι συσκευές HTC αποστέλλονται με αυτό το πληκτρολόγιο ως προεπιλεγμένη εφαρμογή συστήματος, τα μοντέλα της άρχισαν να προβάλλουν και διαφημίσεις, αν και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο κατασκευαστής του τηλεφώνου δεν ελέγχει τις ενημερώσεις που αποστέλλουν οι software partners του.

Όταν ήλθε σε επαφή με τους θυμωμένους χρήστες που έλαβαν διαφημίσεις στα πληκτρολόγια τους, η HTC συνέστησε σε όλους να απεγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση στην εφαρμογή TouchPal για να επαναφέρουν την προηγούμενη έκδοση που δεν έχει διαφημίσεις.

Η HTC εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με αυτό, εξηγώντας ότι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στις συσκευές της ήταν απλώς ένα λάθος και η εταιρεία προσπαθεί ήδη να τις καταργήσει.

“Λόγω σφάλματος, ορισμένοι πελάτες βλέπουν διαφημίσεις στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου τους. Προσπαθούμε να διορθώσουμε το σφάλμα και να το καταργήσουμε το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε η εταιρεία.

HTC

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS