ΑρχικήinetHTC U11: Το πρώτο smartphone που υποστηρίζει την Alexa της Amazon

HTC U11: Το πρώτο smartphone που υποστηρίζει την Alexa της Amazon

H HTC ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να εισάγει την ψηφιακή βοηθό της Amazon, Alexa, στις HTC U11 συσκευές των Ηνωμένων Πολιτειών.HTC U11

Αυτό σημαίνει ότι το HTC U11 είναι το πρώτο smartphone του κόσμου που θα υποστηρίζει εν κινήσει την υπηρεσία φωνής, Alexa, της Amazon. Με άλλα λόγια, μόλις εγκαταστήσετε την Alexa μέσω του Google Play Store θα παραμένει ενεργή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και θα δέχεται εντολές ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στη παραλία, το γραφείο, το πάρκο, το σουπερμάρκετ κλπ.

Οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν την Alexa για μουσική, ειδήσεις, να ξεκλειδώσει την πόρτα τους ενώ κατευθύνονται σπίτι καθώς και άλλες αμέτρητες  λειτουργίες.

Τα θετικά της υπόθεσης;

  • Οι ιδιοκτήτες του HTC U11 πέρα από τις βασικές ερωτήσεις «Alexa, τι καιρό θα κάνει σήμερα;» μπορούν να δίνουν και εντολές όπως «Alexa, άναψε τα φώτα στο σαλόνι μου» -αν φυσικά το smartphone είναι συνδεδεμένο με τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού-.
  • Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την Alexa πιέζοντας απλά τη συσκευή χάρη στην HTC Edge Sense τεχνολογία του HTC U11.
  • Η εφαρμογή επιτρέπει την χρήση του Amazon Music & Audible, την διαχείριση αγορών και λιστών καθώς και την λήψη ενημερώσεων σχετικά με τις καιρικές συνθήκες.

Φυσικά,  οι δυνατότητες της εφαρμογής μπορούν να πολλαπλασιαστούν με την εγκατάσταση των χιλιάδων “skills” που βρίσκονται στο Alexa Skills Store.

Η εφαρμογή HTC Alexa είναι διαθέσιμη για λήψη από σήμερα κιόλας για τους ιδιοκτήτες HTC U11 στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του Google Play Store.

Μην απογοητεύεστε όμως καθώς πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η Alexa θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα και στις υπόλοιπες χώρες. Ελπίζουμε η νέα συναρπαστική εφαρμογή να μην περιοριστεί μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες για να μπορέσουν και οι χρήστες HTC U11 της Ευρώπης να απολαύσουν τις νέες δυνατότητες.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS