ΑρχικήinetΧρήστης δημιουργεί το πιο ισχυρό Apple iMac 2017 και εξοικονομεί $ 2.000

Χρήστης δημιουργεί το πιο ισχυρό Apple iMac 2017 και εξοικονομεί $ 2.000

Το iMac της Apple περιγράφεται συχνά ως μια συσκευή με hardware που είναι σχεδόν αδύνατο να αναβαθμιστεί/επιδιορθωθεί (με το iFixit να δίνει βαθμολογία αποκατάστασης 5 στα 10), για να μην αναφέρουμε τις αναβαθμίσεις υλισμικού τρίτων-κατασκευαστών που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν να κάνουν.

iMac

Αποδεικνύεται ότι αυτό που χρειάζεται για να αναβαθμίσετε ένα 2017 iMac 27 ιντσών είναι πολύ έρευνα, συμβατό hardware τρίτων κατασκευαστών και κάποιες τεχνικές δεξιότητες, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αναβάθμιση.

Ο Snazzy Labs εξηγεί στο τελευταίο βίντεο του ότι αγόρασε ένα mid-grade iMac 2017 για να κατασκευάσει το πιο ισχυρό μοντέλο που “η Apple δεν πουλάει”, γι ‘αυτό αγόρασε μια σειρά από εξαρτήματα, όπως μια CPU Intel i7-7700K, ένα Crucial MX300 2TB SSD και μνήμη RAM PC4-19200. Ορισμένα άλλα εργαλεία χρειάστηκαν επίσης, όπως ένας θερμικός αισθητήρας για τον SSD, ένας βραχίονας SSD και ένα εργαλείο ανοίγματος iMac.

Η αναβάθμιση του iMac φαίνεται να είναι ένας εφιάλτης με την πρώτη ματιά, καθώς η αφαίρεση σχεδόν όλων των μερών, συμπεριλαμβανομένης της μητρικής πλακέτας, της οθόνης και των ηχείων, είναι απαραίτητη για την αντικατάσταση της CPU, αλλά μόλις αποσυναρμολογηθεί η συσκευή, μπορείτε να εκτελέσετε μαζικά όλες τις αναβαθμίσεις.

Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει αρκετή έρευνα, και το iFixit είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, αν και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης ελέγξει τους οδηγούς επισκευής και τα έγγραφα συμβατότητας hardware.

Μετά από όλες αυτές τις αναβαθμίσεις, το iMac του Snazzy Labs είναι το πιο ισχυρό στον κόσμο και αυτό που είναι ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι είναι πολύ πιο προσιτό από αυτό που η Apple χρεώνει για την κορυφαία διαμόρφωση hardware, με τις εκτιμήσεις να δείχνουν ότι η συγκεκριμένη διαμόρφωση hardware που επιλέχθηκε είναι κατά $ 2.000 πιο προσιτή από αυτή της Apple.

Επιπλέον, η τελική επένδυση θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά εάν τα υπάρχοντα εξαρτήματα του iMac πωληθούν, καθώς η CPU και η RAM έχουν αξία τουλάχιστον μερικών εκατοντάδων δολαρίων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS