ΑρχικήinetΈνα ακόμη σφάλμα του OnePlus 5 ανακαλύφθηκε από χρήστη

Ένα ακόμη σφάλμα του OnePlus 5 ανακαλύφθηκε από χρήστη

Σαν να μην έφταναν να ήδη υπάρχοντα σφάλματα στο OnePlus 5, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα. Η απόπειρα κλήσης του αριθμού έκτακτης ανάγκης (166) 199 οδηγεί στην επανεκκίνηση της συσκευής. Το πρόβλημα έχει ήδη επιβεβαιωθεί από χρήστες σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο.OnePlus 5

Βίντεο που δημοσιεύτηκε από χρήστη-κάτοικο των Ηνωμένων Πολιτείων  στο Facebook αποκαλύπτει το σφάλμα, με την επανεκκίνηση να ενεργοποιείται συνήθως μερικά δευτερόλεπτα μετά την κλήση 911. Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται και σε ιδιοκτήτες του smartphone που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Επιχείρησα να δοκιμάσω την κλήση από την Μεγάλη Βρετανία αφού πρώτα βεβαιώθηκα ότι η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης λειτουργούσε και διαπίστωσα ακριβώς το ίδιο σφάλμα. Κάτι δεν πάει καλά με το OnePlus» δήλωσε ο κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν πολλοί χρήστες που διαβεβαιώνουν ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης λειτουργούν στις συσκευές τους άρα πιθανότατα μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις που πρόκυψαν σε μικρό αριθμό ιδιοκτητών.

Εάν θέλεις και εσύ να τεστάρεις την λειτουργία του δικού σου OnePlus 5 μπορείς αρχικά να καλέσεις τον τοπικό αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας. Καλό θα ήταν αν μην επιχειρήσεις απροειδοποίητα να καλέσεις για δοκιμή το 166 καθώς μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε γραμμές έκτακτης ανάγκης.

Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έχει αναγνωρίσει ούτε επιβεβαιώσει ακόμα το σφάλμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι ενήμερη για τις αναφορές και διερευνά το ζήτημα. Όπως και να έχει, κρίνεται αναγκαία η παροχή μιας ενημερωμένης έκδοσης στο επόμενο update. Όπως γνωρίζουμε εξάλλου, η OnePlus τυπικά κυκλοφορεί αρκετές ενημερώσεις για τις συσκευές της επομένως σύντομα πρέπει να αναμένουμε κάποια αναβάθμιση. Μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο σφάλμα εάν επιβεβαιωθεί είναι αρκετά κρίσιμο για τους χρήστες που πιθανότατα να βρεθούν κάποια στιγμή σε έκτακτη ανάγκη.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS