ΑρχικήinetSarah Hyland διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες

Sarah Hyland διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες

Fappening 2017: Η Sarah Hyland είναι το τελευταίο θύμα hackers, καθώς οι γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού άρχισαν να κυκλοφορούν online νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς κατέληξαν οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, αλλά πιθανότατα είναι αποτέλεσμα hacking. Βέβαια υπάρχουν αναφορές που θέλουν την γυναίκα που ποζάρει στη φωτογραφία να μην είναι η Sarah Hyland, αλλά κάποια που της μοιάζει.Sarah Hyland

Από την άλλη πλευρά, η Hyland απείλησε μέσω του εκπροσώπου της ότι είναι έτοιμη να αναλάβει νομική δράση εναντίον οποιασδήποτε ιστοσελίδας ή καταστήματος δημοσιεύσει τις φωτογραφίες.

Τα δεδομένα που διέρρευσαν δεν συμπεριλαμβάνουν μόνο τις φωτογραφίες μιας γυναίκας που μοιάζει με την Hyland, αλλά και τουλάχιστον ένα βίντεο πιο σεξουαλικής φύσης, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ιδιωτικό.

Η αφαίρεση των εικόνων που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο είναι συνήθως ακατόρθωτη, επειδή υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που αναπαράγουν το περιεχόμενο. Οπότε κάποιος που θέλει να αφαιρέσει δεδομένα θα πρέπει να ασχολείται συνεχώς με την έκδοση νομικών αιτημάτων.

Η διαρροή πραγματοποιήθηκε σχεδόν 3 χρόνια μετά το περίφημο σκάνδαλο Fappening το οποίο περιελάμβανε γυμνές φωτογραφίες πάρα πολλών διασημοτήτων.

Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, η διαρροή προήλθε μέσω του iCloud, της υπηρεσίας cloud της Apple. Έτσι και αυτή τη φορά υπάρχει μια πιθανότητα ότι κάτι τέτοιο συνέβη και με τη Sarah Hyland.

Σε μερικές από τις εικόνες, η ηθοποιός χρησιμοποιεί ένα iPhone για να τραβήξει τις φωτογραφίες, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να έχουν αποθηκευτεί στο iCloud άμεσα από τη συσκευή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS