ΑρχικήinetΕσείς θα πληρώνατε 1.100€ για το καινούριο iPhone?

Εσείς θα πληρώνατε 1.100€ για το καινούριο iPhone?

Παρότι πρόκειται για μια high-end συσκευή με αρκετά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, το iPhone της Apple δεν πουλάει όπως συνήθιζε να κάνει. Έτσι, φυσικά, ήρθε η ώρα να αυξηθεί η τιμή του.

Το iPhone 8 θα κοστίζει περισσότερο από $ 1.000, αλλά θα το πληρώσετε λιγότερα

Εάν λοιπόν οι φήμες της βιομηχανίας επαληθευτούν (λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά ακριβείς) η Apple τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει μια επετειακή έκδοση του iPhone, που αναμένεται να κοστίζει έως και 1.200 δολάρια.

Ναι, μια τετραψήφια …τιμή για ένα τηλέφωνο. Είναι ο κόσμος έτοιμος γι’ αυτό;

Παρότι η αγορά είναι υπερ-κορεσμένη από high-end συσκευές με πολύ πιο προσιτές τιμές, η κοινότητα των πιστών οπαδών της Apple, δεν φαίνεται διατεθειμένη να “αλλαξοπιστήσει”. Αντιθέτως φαντάζει αρκετά πρόθυμη να καταβάλει το ιδιαιτέρως φουσκωμένο αντίτιμο για την απόκτηση της επετειακής συσκευής, με αναφορές να δείχνουν ότι πολλοί ιδιοκτήτες παλαιότερων μοντέλων iPhone καθυστερούν την αγορά μέχρι να αποκαλυφθεί η νέα σειρά του 2017.

Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψην τις αναφορές που θέλουν την Apple να έχει πραγματοποιήσει μεγάλου όγκου παραγγελίες από τους προμηθευτές της, φαίνεται πως η εταιρεία σχεδιάζει να αποκομίσει δεκάδες εκατομμύρια από τα δαπανηρά αυτά τηλέφωνα. Και, φυσικά, καθώς πλησιάζουμε στο φημολογούμενο λανσάρισμα του νέου μοντέλου, οι μετοχές της Apple αυξάνονται με ρυθμό ρεκόρ.

Τι υπόσχεται όμως η εταιρεία στους καταναλωτές για τα επιπλέον χρήματα που θα πρέπει να παρέχουν;

Εάν οι διαρροές είναι σωστές, η νέα επετειακή συσκευή iPhone αναμένεται να έρθει με μια edgeless OLED οθόνη, αντί των οθονών υγρών κρυστάλλων που φέρουν τα τρέχοντα iPhones. Οι οθόνες OLED χρησιμοποιούν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια καθώς δεν χρειάζονται οπίσθιο φωτισμό και παρέχουν πλούσια, βαθιά χρώματα.

Επιπλέον είναι πολύ πιθανό το νέο iPhone να έχει ενσωματωμένο ένα τρισδιάστατο σύστημα αναγνώρισης προσώπου, αντικαθιστώντας τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που υπήρχε έως τώρα, ενώ η συσκευή θα φέρει και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω η τιμή του iPhone θα φτάσει τα 1200$. Εσείς, θα τα δίνατε για το αποκτήσετε;

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS