ΑρχικήinetImmunet Free Antivirus Review 2017

Immunet Free Antivirus Review 2017

Το Immunet θεωρείται ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς, επειδή συνδέεται συνεχώς με το Διαδίκτυο και δεν χρειάζεται να λαμβάνει ενημερώσεις για την προστασία σας από ιούς. Τι σημαίνει αυτό;

Το Immunet είναι ένα σύστημα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό που χρησιμοποιεί το cloud computing για την παροχή βελτιωμένης ασφάλειας σε επίπεδο κοινότητας. Με λίγα λόγια, η εφαρμογή συνδέεται στο Cloud και λαμβάνει από εκεί τις τελευταίες ενημερώσεις που συμπεριλαμβάνουν ειδοποιήσεις από μια ολόκληρη κοινότητα.

Για την κοινότητα της Immunet.

Κάθε πρόσθετο μέλος της κοινότητας ενισχύει την ανάλυση δεδομένων της εφαρμογής Immunet, βοηθώντας την να παρέχει μια πιο σύγχρονη και πιο ολοκληρωμένη προστασία. Μόλις κάποιο μέλος της κοινότητας έρθει σε επαφή με έναν ιό ή κάποιο κακόβουλο λογισμικό, η εφαρμογή της Immunet προσθέτει αυτόματα προστασία στην υπόλοιπη κοινότητα.

Immunet Free Antivirus Review 2017

Περιγραφή

H εφαρμογή λειτουργεί σε Windows 10 μέχρι και στα αρχαία Windows XP. Σύμφωνα με την εταιρεία παρέχει ανίχνευση viruses, worms, bots, spyware, keyloggers και Trojans σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να κατεβάζει ποτέ κάποια ενημέρωση.

Μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με άλλα προγράμματα προστασίας από ιούς και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όσους επιθυμούν εκτός από τις κλασικές εφαρμογές που λαμβάνουν ενημερώσεις να έχουν και real time προστασία από το Cloud.

Το Immunet διαθέτει την δωρεάν μηχανή antivirus που χρησιμοποιούν η πλατφόρμα του Linux, ClamAV για σκανάρισμα offline.

Πλεονεκτήματα

Παρέχει έξυπνες σαρώσεις για ανίχνευση ιών, spyware, bots, worms κ.λπ.
Δεν χρειάζεται να κατεβάζετε ενημερώσεις γιατί είναι πάντα συνδεδεμένο στο Internet
Υποστήριξη πελατών χωρίς χρέωση
Υποστηρίζει offline σάρωση μέσω του ClamAV και διαθέτει επιλογή για προγραμματισμένες σαρώσεις
Εγκαθίσταται σε εκδόσεις 32 και 64-bit των Windows
Χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος

Μειονεκτήματα

Δεν σαρώνει βάσεις δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Δεν υπάρχει αυτόματη ανίχνευση ιών σε μονάδες USB
Κατά τις δοκιμές, δεν παρατηρήθηκε απόλυτη ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού. Επίσης δεν υπήρχε και απόλυτη αφαίρεση του κακόβουλου λογισμικού που ανιχνεύτηκε. Συγκεκριμένα απέτυχε σε δοκιμή αφαίρεσης rootkit, και απέτυχε να προσθέσει μερικά κακόβουλα λογισμικά στη καραντίνα όταν τα τοποθέτησα στο φάκελο TMP

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή από το παρακάτω link:

Setup.exe

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS