ΑρχικήinetDebian 9.1 μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο point release

Debian 9.1 μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο point release

Το Debian Project μόλις ανακοίνωσε την πρώτη ενημέρωση της σταθερής διανομής Debian 9 (κωδική ονομασία “stretch”).
Η πρώτη ενημέρωση προσθέτει κυρίως διορθώσεις για θέματα ασφαλείας, μαζί με μερικές προσαρμογές για σοβαρά προβλήματα που παρατηρήθηκαν από την πρώτη έκδοση 9.
Οι επιδιορθώσεις ασφαλείας έχουν ήδη δημοσιευθεί ξεχωριστά.Debian

Λάβετε υπόψη ότι το point release δεν αποτελεί νέα έκδοση του Stretch, σύμφωνα με τους προγραμματιστές της διανομής, αλλά ενημερώνει μόνο μερικά από τα πακέτα που συμπεριλαμβάνονται. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να πετάξετε τα παλιά ISO του Stretch.

Μετά την εγκατάσταση, τα πακέτα μπορούν να αναβαθμιστούν στις τρέχουσες εκδόσεις χρησιμοποιώντας ένα από τα ενημερωμένα mirrors του Debian Project.

Εκείνοι που εγκαθιστούν συχνά ενημερώσεις από το security.debian.org δεν θα χρειαστεί να ενημερώσουν πολλά πακέτα καθώς οι περισσότερες ενημερώσεις συμπεριλαμβάνονται στο point release.

Τα νέα ISO εγκατάστασης θα είναι διαθέσιμα σύντομα στα κανονικά αποθετήρια.

Η αναβάθμιση μιας υπάρχουσας εγκατάστασης σε αυτήν την αναθεώρηση μπορεί να επιτευχθεί με την προσθήκη στο σύστημα διαχείρισης πακέτων ενός από τους πολλούς ενημερωμένους HTTP mirrros  του Debian Project.

Έτσι αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε πρώτοι πριν λάβουν την ενημέρωση όλα τα αποθετήρια της διανομής, μπορείτε να προσθέτετε ένα από τα ενημερωμένα mirrors.

Το παρακάτω URL είναι το ενημερωμένο mirror στην Ελλάδα:

Click Εδώ

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS