ΑρχικήinetMKVToolNix 14.0.0 Flow δωρεάν επεξεργασία αρχείων MKV

MKVToolNix 14.0.0 Flow δωρεάν επεξεργασία αρχείων MKV

To MKVToolNix είναι μια δωρεάν εφαρμογή για την επεξεργασία αρχείων MKV. Με την δωρεάν εφαρμογή μπορείτε να κόψετε ένα μεγάλο αρχείο σε μικρότερα κομμάτια, ή και αντίστροφα να ενώσετε μικρότερα κομμάτια σε ένα μεγαλύτερο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον ήχο του MKV σε Mp3 αλλά και να ενσωματώσετε πολύ εύκολα υπότιτλους.

Είναι ένα πάρα πολύ πρακτικό εργαλείο για όσους έχουν ταινίες HD ταινίες στον υπολογιστή τους και θέλουν να τα επεξεργαστούν. MKVToolNix

Ο προγραμματιστής του MKVToolnix project Moritz Bunkus ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου MKVToolnix 14.0.0. Είναι μια μεγάλη έκδοση της open-source και cross-platform (Windows, Linux και Unix) εφαρμογής MKV (Matroska).

Το ΜKVToolNix 14.0.0 “Flow” κυκλοφόρησε ένα μήνα ακριβώς μετά την κυκλοφορία του ΜKVToolNix 13.0.0 “The Juggler”, και φαίνεται ότι προσθέτει πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, μαζί με αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων και κάποιες αλλαγές στο σύστημα.

Το νέο ΜKVToolnix 14.0.0 περιλαμβάνει υποστήριξη για τα αρχεία AAC με 960 δείγματα ανά frame στο mkvmerge, υποστήριξη για αρχεία Wave64 στο WAV reader, υποστήριξη για αρχεία WebM από το ΜKVToolNix GUI, καθώς και υποστήριξη για tags στα αρχεία WebM του Mkvpropedit. Από αυτή την έκδοση, η ελάχιστη απαιτούμενη έκδοση του Boost είναι η 1.49.0 για το build του ΜKVToolNix.

Tο ΜKVToolNix GUI έχει τώρα μια νέα λειτουργία στο παράθυρο διαλόγου “πρόσθετες τροποποιήσεις”, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό και τη ρύθμιση των χρονικών σημείων λήξης των κεφαλαίων. Επίσης Tο νέο ΜKVToolnix 14.0.0 έχει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων που βελτιώνουν το AVC/H.264 και HEVC/h.265 parsers, αναγνώστες MPEG PS και MPEG TS, ανίχνευση DocBook και στο εργαλείο multiplex του ΜKVToolnix GUI.

Κατεβάστε την εφαρμογή στην πλατφόρμα που επιθυμείτε

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS