ΑρχικήinetΞεχάστε το iPhone7: Έρχεται το Samsung Galaxy Note 8 με 3x οπτικό...

Ξεχάστε το iPhone7: Έρχεται το Samsung Galaxy Note 8 με 3x οπτικό ζουμ

To νέο Galaxy Note 8 της Samsung θα διαθέτει ένα σύστημα διπλής κάμερας παρόμοιο με αυτό του iPhone 7, αλλά σε σύγκριση με την Apple, η Samsung πηγαίνει το χαρακτηριστικό αυτό ένα βήμα παραπέρα.

Galaxy Note 8

Ο γνωστός αναλυτής της KGI, Ming-Chi Guo, φέρεται να επιβεβαιώνει πως το Galaxy Note 8 θα διαθέτει μια dual camera, αλλά σε αντίθεση με την Apple, η Samsung θα ποντάρει περισσότερο στο οπτικό ζουμ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Note 8 να έρθει με 3x optical zoom, μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με το 2x zoom που προσφέρεται από την Apple στο iPhone 7.

To Galaxy Note 8 αναμένεται να καταφθάσει με ευρυγώνιο φακό ανάλυσης 12 megapixel και τηλεφακό ανάλυσης 13 megapixe με 3x οπτικό ζουμ, με τον αναλυτή να αναφέρει ότι θα προσφέρεται επίσης ένα σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (stabilization system).

Το νέο phablet θα παρουσιαστεί επισήμως στις 23 Aυγούστου στη Νέα Υόρκη και η τιμή του αναμένεται να αγγίζει τα $900.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/159459/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B5-1100-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-iphone-8/” target=”blank” style=”flat” background=”#009709″ color=”#ffffff9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: hand-o-right” icon_color=”#ebfcdc”]Εσείς θα πληρώνατε 1.100€ για το καινούριο iPhone?[/su_button]

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του Galaxy Note 8 θα βρίσκεται στο πίσω μέρος

Μια bezel-less οθόνη 6,3-ιντσών θα κοσμεί το Galaxy Note 8 και, σε αντίθεση με τις αρχικές φήμες που ήθελαν την Samsung να ενσωματώνει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, η εταιρεία φαίνεται πως θα ακολουθήσει τελικά την ίδια προσέγγιση με το Galaxy S8, τοποθετώντας τον αισθητήρα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Οι διαρροές έχουν δείξει ότι, λόγω της διπλής κάμερας, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μετακινηθεί ελάχιστα προς την δεξιά άκρη της οθόνης, ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος, ειδικά όταν κάποιος κρατά το τηλέφωνο με το ένα χέρι.

Παρόμοια ζητήματα φέρεται να αντιμετωπίζει και η Apple, με την Cupertino να αναζητά επίσης μια νέα θέση για το δικό της αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Touch ID. Είναι ακόμη ασαφές εάν η εταιρεία θα καταφέρει να τον εντάξει στην οθόνη στα πλαίσια του ντεμπούτου του iPhone 8 τον Σεπτέμβριο ή όχι.

Το iPhone 8 θα περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα διπλής κάμερας, αν και το μέγεθος του οπτικού ζουμ δεν είναι γνωστό προς το παρόν.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS