ΑρχικήinetMicrosoft: ΟΧΙ η εφαρμογή Ζωγραφική θα συνεχίσει να υπάρχει

Microsoft: ΟΧΙ η εφαρμογή Ζωγραφική θα συνεχίσει να υπάρχει

Microsoft Paint ή Εφαρμογή Ζωγραφικής της Microsoft: Όπως αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η Microsoft θα καταργήσει ορισμένα χαρακτηριστικά στο επερχόμενο Windows 10 Fall Creators Update (γνωστό και ως Redstone 3).

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της εταιρείας, πάρα πολλά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι η εταιρεία θα αποσύρει την πολύ δημοφιλή εφαρμογή Paint ή Ζωγραφική μετά από 32 χρόνια στο λειτουργικό σύστημα.Microsoft paint

Παρόλο που η Microsoft αναφέρθηκε στο Paint σαν μια εφαρμογή που θα εγκαταλειφθεί, η εταιρεία εννοούσε ότι θα εστιάσει πολύ περισσότερο στην εφαρμογή Paint 3D. Έτσι η πρόβλεψη που έκαναν αρκετά media μάλλον για την απόσυρση του εργαλείου Paint αποδείχθηκε εκτός στόχου, καθώς η ίδια η Microsoft εξέδωσε μια δήλωση εξηγώντας ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Microsoft ανέφερε ότι το Microsoft Paint δεν θα πάει πουθενά όταν κυκλοφορήσει η ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Fall Creators Update, εκτός από το Windows Store.

Η εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει μια έκδοση του κλασικού Paint στο Windows Store, πράγμα που σημαίνει ότι η εφαρμογή θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις και βελτιώσεις, παρά το ότι δεν θα αποτελεί πλέον μέρος του λειτουργικού συστήματος.

“Σήμερα, είδαμε μια απίστευτη έκρηξη υποστήριξης και νοσταλγίας για το MS Paint. Αν υπάρχει κάτι που μάθαμε, είναι ότι μετά από 32 χρόνια, το MS Paint έχει πολλούς φίλους. Ήταν εκπληκτικό που είδαμε τόση αγάπη και εμπιστοσύνη για την παλιά μας εφαρμογή. Μέσα από το σημερινό σχόλιο γύρω από το MS Paint, θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία, να ξεκαθαρίσουμε κάποια σύγχυση και να μοιραστούμε μερικά καλά νέα”, εξηγεί ο Megan Saunders, Γενικός Διευθυντής, του τμήματος 3D for Everyone Initiative, του Windows Experience.

“Το MS Paint είναι εδώ για να μείνει, και θα έχει ένα νέο σπίτι σύντομα, στο Windows Store όπου θα είναι διαθέσιμο δωρεάν.”

Αυτό σημαίνει ότι το Paint μετακινείται στο Windows Store και ότι η Microsoft θα την εγκαταλείψει στις άλλες εκδόσεις των Windows.

Όμως αυτό δεν φαίνεται να έχει και τόσο πολύ σημασία, καθώς η συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν ενημερωνόταν τακτικά, πήρε κάποιες βελτιώσεις το τελευταίο διάστημα.

Η ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Fall Creators Update αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS